Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Det værste problem med skuespillere???


dask nyhed

Det værste problem med skuespillere???

Deadline inden d. 1. januar 2025

Problemet med skuespillere???

Jeg bliver hver dag stillet spørgsmål i telefonen, over mail og i særdeleshed via facebook i grupperne eller via PM. Mange spørgsmål er standart som hurtig besvares, eller hvor jeg kan henvise til tidligere skriv her i “Viden om”. Kategorien her er en slags avanceret Q&A som ikke kun vedr. funktionalitet og anvendelsen af DASK-online, men spørgsmål generelt om brancheforhold.

Et spørgsmål som ved lejlighed kommer igen er: “Hvad er det største problem du oplever med skuespillere?”. Spørgsmålet er mange gange underforstået, hvad skal jeg undgå for fejl i castingprocessen, men mit svar ligger et helt andet sted.

Problemet ligger i at skuespillere har langt fra tanke til handling. Vi kender dette fra mange af livets facetter, men lige netop her ser jeg en meget tydelig tendens. Ambitioner og indsats hænger ikke sammen. Man siger et, men gør noget andet eller ingenting...

Hvis jeg vil tabe mig i vægt eksempelvis, nytter det ikke noget at jeg melder mig ind i et fitness center, hvis jeg ikke benytter det regelmæssigt og sætter mig ind i hvordan jeg træner hensigtsmæssigt for at tabe mig. Jeg kan ikke komme i mål med vægttabet alene via min træning, men jeg skal også justere på kosten og være standhaftig og sige nej når der er fristelser. Så skal man opretholde det over tid.

Det er det samme problem jeg ser her med skuespillere, og det er 95% ramt af.

Man er jo ikke et dårligt eller et svagt menneske af den grund. Vi har alle sammen vores laster og ømme punkter i livet og vi kender alle til denne problemstilling i en eller anden grad.

Vores problem kommer ofte til udtryk ved at folk opretter en profil med den forventning at vi ringer til dem. Mange opgradere deres profil i håbet om at andre også ringer. Det hænder heldigvis ofte, men det er ikke det der giver dig rollen. Det er castingen af dig.

Hvis du ikke ligner dig selv på dine castingbilleder, eller hvis dit CV og stamdata ikke er korrekte, eller hvis man kan se og mærke at du ikke har været til “Fitness et stykke tid”, er der en anden der er i bedre form end dig der lander rollen.??

Hvis du kaldes til casting gang på gang på gang uden at lande rollen, kan det være noget helt grundlæggende her der er galt, hvorfor du skal arbejde med din grundform. (men stadig skal man huske, at der altid vil være flere afslag end der er jobs… der er jo kun en der lander rollen!)

Dit CV, billeder mv. skal løbende opdateres og justeres. Du skal selv være opsøgende, men også træne. Det er ikke træning at søge jobs via opslag. Det svare til at gå ned i fitness centeret og se andre træne med det håb at nogen spørger om du vil være med.

Når du så er i fitness centeret, har du også et program du følger uanset om du er der alene eller men en partner. Programmet hjælper dig med at se dine fremskridt og fremskridt er motivation for at blive ved og for at steppe op og møde en gang mere om ugen.

Når du kommer til et hvis punkt, oplever du ikke de store fremskridt. Det er her du ved om du kommer til at tabe dig permanent eller om du tager på igen! - sagt på en anden måde: Om skuespillet er og bliver en del af dit DNA??!

Kodeorderne er tålmodighed, vedholdenhed, standhaftighed.

Det er kun dig der bestemmer om du vil være i den eksklusive klub med de 5%… Er du det?Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3148 Sidevisninger