Statist: Befrielsesdokumentar søger statister, Randers/ Horsens


dask nyhed

Befrielsesdokumentar søger statister, Randers/ Horsens

Deadline inden d. 24. februar 2020

Befrielsesdokumentar søger statister, Randers/ Horsens

Til dokumentarfilmen “En dans for livet” af søskendeparret Sofie og Jonas Markussen søges statister i Randers, Horsens og omegn til at medvirke i vores dokumentarfilm.

Filmen vil blive vist i Randers som en del af kommunens officielle program for 75 årsdagen for befrielsen, og er støttet af bl.a Randers Kommune og Den Vestdanske Filmpulje.

Vi kan desværre ikke tilbyde honorar eller løn for medvirken, da vi er en talentfilm, men der er naturligvis forplejning på set, samt muligheden for at opleve en dag i 1940ernes stemning med kostumer og make-up, samt et gavekort på 150 kr som tak for medvirken i filmen.

Vi holder også en lukket visning i Biocity Randers med hele cast og crew, hvor alle statister selvfølgelig er inviterede til popcorn og sodavand.Helt konkret skal vi bruge følgende:

24/2: 5-6 unge mænd (18-25 år) til en scene, hvor der laves sprængstof af modstandsbevægelsen. (Denne scene optages i Horsens)
Forventet optagelser i perioden fra 8-16ish

25/2: 2 unge mænd (18-25) som soldater, en mand (40-60), en kvinde (40-60). (Igen, i Horsens)
Forventet optagelser i perioden fra 8-16ish

26/2: Statister fra 18+ som medvirkende i en balsal.
Dagen vil være fyldt af fest, farver og tidssvarende kostumer, hvor du som statist ville være en del af de dansende gæster i balsalen. Optages i Randers.
Forventet optagelser i perioden fra 8-16ish

27/2: Biografscene, hvor vi igen skal bruge folk af alle aldre (18+) til at se en film, hvor dørene slås op til biografsalen. Må gerne være de samme folk som dagen før. Igen, i Randers.
Forventet optagelser i perioden fra 8-16ish

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2885 Sidevisninger