Statist: Skal du være Mystery Shopper (Hele landet/ Lønnet)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Skal du være Mystery Shopper (Hele landet/ Lønnet)

Deadline inden d. 1. januar 2021

Skal du være Mystery Shopper (Hele landet/ Lønnet)

Vil hjælpe med at forbedre servicen som Mystery Shopper?

Som Mystery Shopper, fungere du ikke umiddelbart som skuespiller eller statist, men som dig selv. Men du vil som skuespiller/ statist kunne bruge mange teknikker og virkemidler i dit virke som Mystery Shopper... og ikke mindst din erfaring fra scenen eller foran kameraet.

At blive Mystery Shopper, vil kunne være en naturlig forlængelse af dit arbejde som skuespiller/ statist, selvom det ikke er helt det samme.

Opgaverne er typisk lønnede med fast honorar, men på ingen måde noget du kan leve af... men derimod være et lille supplement til din indkomst

Vi har lavet et samarbejde med servicemind.com der igennem deres system giver dig muligheden for at blive Mystery Shopper. Alt du skal gøre er at læse konceptet igennem og oprette dig som anvist, hvis det tiltaler dig.

Servicemind.com har kontakt til en bred vifte af virksomheder rundt om i landet, der måske kunne benytte dig som skuespiller via DASK i andre sammenhænge (Se vores opslag "Skuespilleren i virksomheden").

Servicemind har også andre opgaver som f.eks. interviewer og bon-indsamler. Fælles er det, at man indsamler data i felten face-2-face.

Tilmeld dig direkte her:Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2667 Sidevisninger