Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Hvor kommer jobbet fra? - og hvilke jobs?


dask nyhed

Hvor kommer jobbet fra? - og hvilke jobs?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Hvor kommer jobbet fra? - og hvilke jobs?

Ved du hvor jobbet kommer fra og er det vigtigt at vide? Ja, det er vigtig viden.
Prøv at gå dit CV igennem og lav estimater? Samtidigt er det også vigtigt at du gør op, hvilken jobtype der er tale om. Det er forskel på statistjobs og skuespillerroller.

Der vil altid være langt flere statistroller, end skuespillerroller. Derfor vil disse sikkert være den jobtype der fylder mest på dit CV uanset hvor jobbet kommer fra.

Vi skaffer mange jobs. i 2019 skønner vi at have skaffet omkring 8000 af slagsen.
En af grundende til at vi nogenlunde kan estimere dette tal er fordi vi selv koordinere statister og selv caster skuespillere... men vi assistere også andre i deres direkte rekruttering. Vi formidler ikke bare opgaver, vi formidler langt de fleste aktivt.

Når vi formidler aktivt, kommer vi også tættere på produktionen. På denne vis kan vi give vores brugere en bedre oplevelse, men også at de kan henvende sig til os. På samme vis får vi feedback fra produktionen den anden vej. Kendskab til vores brugere er helt grundlæggende.

Der er rigtig mange jobs vi afviser, fordi vi ikke synes at vilkårene er gode nok. Fordi vi afviser et job, er ikke ensbetydende med at jobbet da bliver nedlagt og vilkårene ændret. Så må de producerende tage jobbet videre til andre platforme hvor de kan formidle deres søgning.

Her er facebook blevet den helt store spiller og meget deles på facebook. Vi anbefaler helt klart at du kigger i de forskellige facebookgrupper, for ind i mellem er der også gode jobs her, som vi ikke har. Men der er også nogle du burde holde dig langt væk fra. På facebook skal du virkelig være kritisk.

Råd 1: Hvis du finder et job på facebook eller andre steder, som du også finder hos os, kan du roligt søge det. Så har vi lavet backup tjek på det. Hvis du ikke finder det hos os, kan det være der er en grund til det?

Råd 2: Hvis du finder det samme opslag på flere platforme, så søg det da alle steder fra. Jo flere gange du søger et opslag, desto større er din sandsynlighed for at få jobbet (Altså sandsynlighed)

Vi anvender selv facebook i massiv grad, dels i vores eget forum men også som led i vores uddannelse af vores brugere (DNA) Facebook er et fantastisk kommunikationsplatform.

Vi anbefaler altid at du selv er opsøgende på jobs, hvor der er jobs som du synes er spændende og passer ind for dig, bare at du naturligvis er kritisk og måske tjekker op ved os.

Vores interesse er ikke nødvendigvis at være det sted der har flest jobs. Det vil til hver en tid være facebook. Vi har en helt anden aktiv rolle overfor dig og overfor de producerende.

Har du en profil hos os, bliver du jo dygtigere hver gang du er på opgave uanset hvor jobbet kommer fra. En profil hos os udløber jo aldrig mm. du er inaktiv

HUSK: Det er ikke en kunst at søge jobbet, men at få det!

Læs med her under "Viden om" på DASK-online og følg os i vores forskellige facebookforums, så er du tættere på jobbet ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2239 Sidevisninger