Casting: Medvirk som skuespiller i Kortfilm fra Den Europæiske Filmhøjskole (hele landet)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Medvirk som skuespiller i Kortfilm fra Den Europæiske Filmhøjskole (hele landet)

Deadline inden d. 1. januar 2020

Medvirk som skuespiller i Kortfilm fra Den Europæiske Filmhøjskole (hele landet)


I et hug, kan du komme i betragtning til ALLE årets kortfilm, uanfægtet hvor i landet du bor i kraft af vores CastSelvsystem

Vores samarbejde med EFC går mange år tilbage og elever herfra anvender efterfølgende i stor grad de spillere de har anvendt til deres projekter efter opholdet i Ebeltoft. En lille perle langt væk fra alting. Vi har ved flere lejligheder undervist deres studerende i castingprocesser, hvilket har været særdeles spændende fordi de har en international profil ;-)

Skal du medvirke i deres film, har du muligheden her. Synlighed, dygtiggørelse og netværk. Alt du skal gøre er at melde dig her via din profil?

Hvis du er af den opfattelse at skuespillere rekrutteres via opslag på facebook, tager du fejl. Førstegangsproducerende finder skuespillere via opslag, anden gang findes skuespillere direkte via personlig henvendelse via blandt andet vores database her. Filmproducerende finder hurtigt ud af at det er dem der skal vælge hvem de caster og ikke omvendt...

Ved at tilmelde dig her, bliver du set først

Med vores CastSelvsystem kan du byde ind på rollerne og måske endda lande en rolle uden fysisk casting?... Uanfægtet hvor i landet du bor! Du finder kun denne mulighed på DASK-online.

Vi har snart 8 års erfaring med CastSelvformen, og den er i mange henseender ret genialSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


665 Sidevisninger