Casting: Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Film- og medievidenskab ved KU (hele landet)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Film- og medievidenskab ved KU (hele landet)

Deadline inden d. 1. januar 2020

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Film- og medievidenskab ved KU (hele landet)


I et hug, kan du komme i betragtning til ALLE årets kortfilm, uanfægtet hvor i landet du bor fordi vi caster dig via vores CastSelvsystem ;-)

Vi har i snart 2 årtier haft et enestående samarbejde med studerende fra Film- og medievidenskab på KU, som naturligvis fortsætter. Her kan du få dig en anden tilgang til fiktionsproduktioner end fra det øvrige produktionsmiljø fordi der er en akademisk tilgang til det at lave film. Folk fra medievidenskab fortsætter i branchen, ikke kun med klassiske fiktionsprojekter, men også af mere eksperimenterende og nytænkende karakter.

Skal du medvirke i deres film, har du muligheden her. Synlighed, dygtiggørelse og netværk. Alt du skal gøre er at melde dig her via din profil?

Hvis du er af den opfattelse at skuespillere rekrutteres via opslag på facebook, tager du fejl. Førstegangsproducerende finder skuespillere via opslag, anden gang findes skuespillere direkte via personlig henvendelse via blandt andet vores database her. Filmproducerende finder hurtigt ud af at det er dem der skal vælge hvem de caster og ikke omvendt...

Ved at tilmelde dig her, bliver du set først og introduceres for de studerende allerede i skriveprocessen

Med vores CastSelvsystem kan du byde ind på rollerne og måske endda lande en rolle uden fysisk casting?... Uanfægtet hvor i landet du bor! Du finder kun denne mulighed på DASK-online.

Vi har snart 8 års erfaring med CastSelvformen, og den er i mange henseender ret genial. Vi har castet selv til flere spillefilm med denne form, så der er vidtrækkende muligheder... Uanset hvor du bor ;-)



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


842 Sidevisninger