Audition: AUDITION/ ÅRHUS FESTUGEREVY 2020/ ROSENTEATRET


dask nyhed

AUDITION/ ÅRHUS FESTUGEREVY 2020/ ROSENTEATRET

Deadline inden d. 29. marts 2020

AUDITION/ ÅRHUS FESTUGEREVY 2020/ ROSENTEATRET

Har du ”funny bones” med sans for komisk timing? Endnu engang slår Århus Festugerevy dørene op for en humoristisk, musikalsk og aktuel revy indkapslet under Århus Festuges tema ”In it Together”.

Vi holder auditions den 21., 22., 28. og 29. marts med fælles danseprøve og individuel prøve i sang og skuespil. Premieren er den 28. august med spilleperiode frem til 8. september 2020 (hver aften, med enkelte undtagelser)

Det kreative team består i år af:
Nikoline Hjørnholt
Instruktør

Nikoline har været del af den kreative ledelse på mange revyer og musicals gennem tiden bl.a. på Århus Festugerevy, Støvringgård Festspil, Stubhus Revyen, Ambu Revyen, og Alletiders Familieteater.

Rasmus Mogensen
Kapelmester

Rasmus er ikke ukendt på musikscenen, hvor han de sidste år har rejst Østjylland rundt for at være korleder og kapelmester på mange musicals og revyer. Han har i flere omgange været med på Århus Festugerevy som kapelmester og senest stod han i spidsen for koret til danmarkspremieren på ”Madagascar – A Musical Adventure”.

Michelle Fonseca Kristensen
Koreograf

Michelle har i flere år koreograferet mange musicals og er stadig aktiv på Busbjerg Spillene. Hun har det sidste års tid også lavet koreografi til ”Shrek – The Musical”, ”Legally Blonde” og ”Madagascar – A Musical Adventure”.


Yderligere information om auditions og teatret kan findes på Rosenteatrets hjemmeside: http://www.rosenteatret.dk/auditions/

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


227 Sidevisninger