Statist: VI SØGER STATISTER TIL SUPER16 AFGANGSFILM, KBH


dask nyhed

VI SØGER STATISTER TIL SUPER16 AFGANGSFILM, KBH

Deadline inden d. 11. april 2020

VI SØGER STATISTER TIL SUPER16 AFGANGSFILM, KBH

SKAL DU VÆRE MED?

Til optagelserne af Super16 afgangsfilmen ”Fuglenes Afgrund” søger vi mænd, kvinder og familier, der har lyst til at medvirke, som partimedlemmer et fiktivt politisk parti kaldet ”Frihed & Ansvar”.

Filmen udspiller sig i et digtet København, hvor den ung kvinde Liva gør lynkarriere i det konservative parti ”Frihed & Ansvar”, hvis mærkesag er at fjerne den frie abort. Men da Liva uventet bliver gravid, tvinges hun ud i et personligt dilemma – skal man alligevel kunne bestemme over sin egen krop?

Vi understreger at partiet er fiktivt og at vi ikke ønsker at støde nogens politiske holdninger. Skulle du derfor finde dette for stødende, er det ikke opslaget for dig.

Hvor og hvornår?
Optagelserne vil ligge en dag i påskeferien mellem d. 11- 13 april og finde sted i København. Vi imødekommer en central lokation, da vi desværre ikke kan dække udgifter forbundet med transport til og fra optagelser. Vi oplyser hurtigst muligt om endelig optagedag.

Påskønnelse?
Vi betaler i form af fuld forplejning på optagelser - og sørger ikke mindst for en sjov og professional dag! Filmen har desværre et begrænset budget og er derfor drevet af frivillighed blandt alle involverede i projektet.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


272 Sidevisninger