Andet: Corona (COVID19) - Danmark lukker ned, men vi holder åbent!


dask nyhed

Corona (COVID19) - Danmark lukker ned, men vi holder åbent!

Deadline inden d. 1. april 2020

Corona (COVID19) - Danmark lukker ned, men vi holder åbent!

Situationens alvor gør med sikkerhed at langt de fleste filmproduktioner lukker ned for en stund og følger de anvisninger der er givet fra myndighederne.

Det betyder i praksis, at er du booket til en filmproduktion eller en casting i de næste 14 dage, vil du sandsynligvis blive kontaktet omkring en aflysning.

Vi har ingen forventninger til at der vil blive booket skuespillere eller statister via de opslag som er synlige på vores hjemmeside, så længe der er Lock-down.

Vi gør noget andet!
I disse tider, må vi se på alternativer og dem har vi heldigvis masser af her på DASK-online.

1. Vi vil komme med uddybende vejledninger i forhold til profilopdateringer, så profiler kan stå skarpt, så vores brugere er klar til jobs når vi kommer ud på den anden side.

2. Vi har en lang række kortfilmproduktioner, hvor man kan ansøge via CastSelv. Disse er stadig aktuelle og kan ansøges. Dette er en kærkommen mulighed for at gøre sig erfaringer med CastSelv og selftape generelt

3. Eftersom vi ikke har nogle castings eller statistkoordineringsopgaver selv, eller har ret mange vi kan hjælpe, har vi huller i kalenderen. Vi vil derfor fra på mandag præsentere vores Online Filmskuespillerskolekoncept på nogle lidt andre flasker end vi plejer.

Vi tænker her at lave vores modul 1, som et 3-5 dages intensiv kursus, og som 3 ugers kursus og beholde den oprindelige form på 6 uger. (Opslag følger)

4. Videooplæsning
Vi har også et koncept for videooplæsning, som ligger lige til højrebenet nu de fleste kommer til at have tid derhjemme i højere grad.

5. Historier fra virkeligheden/ Viden om
Vi kommer i den næste tid også til at bringe flere af vores historier fra virkeligheden og langt flere artikler i forhold til viden om branchen, castings, jobsøgning mv.

Vi vil ikke stå stille - og håber du griber muligheden for at du heller ikke gør, men blot er stærkere og dygtigere når vi kommer på den anden side!

Pas på hinanden derude ;-)Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


486 Sidevisninger