Kursus og uddannelse: Online Filmskuespillerskole LYNKURSER!/ Tilmelding startet


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Online Filmskuespillerskole LYNKURSER!/ Tilmelding startet

Deadline inden d. 8. april 2020

Online Filmskuespillerskole LYNKURSER!/ Tilmelding startet

I den næste tid imens DK oplever Lockdown, caster vi ikke skuespillere, koordinere statister eller hjælper andre eftersom det vil være yderst begrænset hvad der vil være af helt konkrete jobs.

Derfor laver vi dette tiltag, så du på den anden side kan være mere klar til jobbet når tingene normalisere sig igen ;-)

KONCEPTET
Med vores Online Filmskuespillerskole præsentere vi dig for verden foran kameraet på dine præmisser, giver dig værktøj til når du er på optagelse eller til casting, men giver dig samtidig også mulighed for at præsentere dig fagligt overfor vores mange kunder via vores CastSelv system. Vi lærer dig og dit faglige niveau at kende, så vi kan anbefale dig videre i de rette sammenhænge. CastSelv/ Selftape bliver mere og mere den almindelige form at caste på og har været det på DASK-online i årevis

Skal du lande roller fremadrettet, er dette værktøj meget brugbart


Historien kort
DASK tog i sommeren 2009 et enestående initiativ til en online filmskuespillerskole, med formålet at dygtiggøre vores medlemmer i film,- casting,- og kommunikationssammenhænge. Siden udviklede vi CastSelv, og dette koncept går hånd i hånd med vores kursusform her

Konceptet er i den grad holdbart og har stort potentiale. Vi er nu i gang med vores 24. forløb og perspektiverne er vidtrækkende. Forløbet er i 3 moduler som er uafhængigt af hinanden (LYNKURSET HAR KUN MODUL 1)

Med vores Online Filmskuespillerskole kan vi også få de internationale forbindelser vi leder efter. Spillefilmen "Il premio", "Denmark" og "Straigt Forward" er bare de seneste eksempler

Med 20 år med filmskuespillerskoler for unge, kurser i FilmActing, Undervisning
på Højskoler, medieskoler, vores egen skuespilleruddannelse DNA og naturligvis 20 års erfaring med casting giver vi online undervisning i FilmActing/ CastSelv


Om Kurset/ modul 1 (Casting-præsentation)
At kunne præsentere sig selv knivskarpt, kortfattet og relevant er grundstenen i om du overhovedet får callback og/ eller om du ender til fysisk casting.
Dør vores interesse allerede ved præsentationen kommer du ikke videre. Men der er en lang række ting du selv kan gøre og skal være opmærksomme på når du laver din CastSelv præsentation, det handler vores Modul 1 om.

Vi stiller 3 præsentationsopgaver fordelt over 5 dage, som du selv har ansvaret for at gennemføre. Du bestemmer selv hvor meget tid du ligger i den enkelte opgave, men overholdes vores deadlines ikke ekskluderes du af holdet.

Opgave 1/ Stilles mandag klokken 12.00 - Deadline tirsdag kl 20.00
Opgave 2/ Stilles onsdag klokken 12.00 - Deadline torsdag kl 20.00
Opgave 3/ Stilles fredag klokken 12.00 - Deadline lørdag kl 20.00

Vores opgaver bliver stillet individuelt og tager form efter hvordan din foregående opgave er blevet løst. På denne vis arbejder vi frem efter dit niveau.

Efter hver opgave gives der faglig skriftlig feedback. Ikke i forhold til hvordan du er kommet frem til resultatet, men udelukkende på det vi ser. Vi giver feedback på resultatet, ikke processen. Vi giver en grundig og fyldestgørende feedback og forklare hvad det er du gør, og hvad du kan forbedre og hvordan.

Efter 5 dage, er du i stand til at evaluere dig selv og dine CastSelv præsentationer fremadrettet. En træning der giver mod på at kaste dig ud i flere projekter og dermed også øge dit aktivitetniveau og lande flere og bedre roller.

Men det hele starter ved præsentationen af dig selv.

Krav til deltagelse:
Du skal have en profil på DASK
Du skal have adgang til et videokamera/ Webcam/ Mobiltelefon
Du skal være fyldt 14 år
Du skal overholde vores deadlines
Du skal have selvdisciplin
Du skal være åben og modtagelig for feedback
Du kan bo over hele verden, også i Norge ;-)

Du deler kun dine opgaver med os, da castingvideoer er fortrolige.


Om Kurset:
Max. 6 kursister
Kursusstart: Mandag den 16. marts 2020 (Fuld booket)
Kursusstart: Mandag den 23. marts 2020 (Fuld Booket)
Kursusstart: mandag den 30. marts 2020 (Fuld Booket)
Kursusstart: mandag den 6. April 2020 (Fuld booket)
Kursusstart: mandag den 13. April 2020 (4 pladser)

Du arbejder hjemmefra/ Alene

Pris:
Du betaler efter hvilken medlemskabstype du har og KUN for 1. modul

Pris før første modul af 3 opgaver over 5 dage

Gratis profil: 800 kr.
Statist/ skuespillerprofil 700 kr.
Agentprofil: 600 kr.


Tilmeld dig direkte via din profil under "Kurser"Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


883 Sidevisninger