Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Drømmer du om den røde løber? - Så skal du læse med her


dask nyhed

Drømmer du om den røde løber? - Så skal du læse med her

Deadline inden d. 1. januar 2025

Drømmer du om den røde løber? - Så skal du læse med her

Ja, er drømmen indtakt, er drømmen stor og fylder drømmen om den røde løber hele tiden. Drømmer du om stjernestatus og en skuespillerkarriere i Hollywood og forkaster du janteloven.

Du har hvad der skal til og du kan gå hele vejen, for du er arbejdsom, flittig og forstår kunsten og ingen skal fortælle dig at det ikke kan lade sig gøre. For alt kan lade sig gøre, hvis man går helhjertet efter det... Også drømmen.

Men hvad er det der skal til for at drømmen går i opfyldelse og stoltheden kan fylde dit sind når du langsomt bevæger dig hen over den røde løber og mærker misundelsen og anerkendelsen på samme tid...?

...Du skal glemme alt om den røde løber, glemme alt om berømmelse og glemme alle drømmene om Hollywood. Det er støj og du har et fokus der er helt forkert. Du fokusere på drømmen i horisonten og ikke på vejen dertil... og det er fejlen ved drømmen.

RÅD
Fokusere altid på dit næste projekt og ikke et fatamorgana ude i fremtiden. Din ambition skal 100% være rettet mod dit næste projekt. Hvordan får jeg rollen, hvordan løfter jeg rollen og hvordan kan jeg bruge den i retningen af den næste rolle.

Måske den næste rolle ikke er større end den sidste, men spiller du den rolle som din sidste rolle, bliver den også bemærket. "Spil den mindste rolle, som var det hovedrollen"... har du hørt om det?

Drømmene og forestillingerne om hvordan tingene kan være, er farlige, og er gift for skuespillere, da de meget sjældent kommer i mål. Hver gang du får afslag på selv den mindste rolle, får dit sind et knæk og til sidst knækker du fordi du stilede for højt og dine drømme ikke matchede din formåen og virkeligheden og ikke fokuserede på det der var lige foran dig. Når du har store drømme bliver du utålmodig, og det er det eneste du ikke må rammes af.

Ting tager tid og motivation og drivkraft bygges op nedefra ganske som kvantespring er farlige. Du når hurtigt fra a - b, men langsommere fra b - c... osv... og der er langt til Å

Du må naturligvis gerne drømme, det var dem der måske endda førrte dig ind i faget? men dine drømme skal afløses af ambitioner og realisme men skal ikke fylde og tage fokus fra de små mål på vejen. Mange bække små, gør en stor Å, som man sir...

Næsten gang du modtager undervisning eller vejledning overvej da om de forsøger at sælge dig rollen til drømmen eller rollen til dit næste projekt? Interessant ikke?Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2677 Sidevisninger