Casting: SKUESPILLERE SØGES I FORBINDELSE MED KORTFILMEN: CULPA (NORDJYLLAND)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

SKUESPILLERE SØGES I FORBINDELSE MED KORTFILMEN: CULPA (NORDJYLLAND)

Deadline inden d. 1. juni 2020

SKUESPILLERE SØGES I FORBINDELSE MED KORTFILMEN: CULPA (NORDJYLLAND)

Vi er et hold bestående af unge talenter fra Filmmaskinen i Frederikshavn der alle kæmper en kamp for at opnå vores film drømme og samtidig fremme det nordjyske filmmiljø. Vi søger en dreng og en pige til at spille hovedrollerne, Mai og Rasmus. Vi foretrækker at du kommer fra Nordjylland.

Filmen handler om Mai. Hun har lavet en fejl med sin bedste ven Adrian. Nu skal hun hjem og fortælle sin kæreste, Rasmus, hvad der er sket. Men hvad skal hun sige? Hvordan kan hun overhovedet begynde at forklare hvad der er sket, når hun ikke engang helt selv ved det. I hendes fortvivlelse dukker hendes kæreste Rasmus op. Manifesteret ud af hendes tanker, skal de nu sammen finde ud af hvad Mai skal gøre.
Culpa er en udforskning af vores mest menneskelige og samtidig værste følelser, som vi alle har.

Til rollen som Mai søger vi en pige mellem 18 til 25 år. Mai er ikke den store sociale sommerfugl, men har gennem livet fundet de få mennesker hun gerne vil bruge sin tid med. Dette er blandt andet hendes kæreste Rasmus, som hun har et godt forhold med, men ligesom alt andet i verden, er der problemer der opstår. Og når tingene ikke går, som man ønsker, gør man ting, som man senere fortryder. Mai skal nu grave ind i sine dybeste følelser, og finde den rigtige vej frem til hvem hun vil være.

OBS: Rollen som Mai vil inkludere en scene med impliceret nøgenhed.

I rollen som Rasmus søger vi en dreng mellem 18 til 25 år. Rasmus er Mai’s kæreste, men vil i filmen blive kun blive vist gennem Mai’s tanker. En manifestation, som Mai har inderligt brug for hjælp fra, til at klare sig igennem det værste, hun nogensinde har prøvet. Rasmus er som person medfølende og forstående, men har som alle andre en grænse. Han er nede på jorden, og har ikke trang til at fare op. Han vil hjælpe Mai så meget han kan, og få hende til at indse at livet ikke altid er en dans på roser, og skal hjælpe hende med at finde den rigtige vej frem i det hun måske skal leve med resten af livet.

Kortfilmen vil blive filmet i Frederikshavn i løbet af uge 28 og vil få premiere til november 2020. Jobbet ulønnet, men der vil blive sørget for transport, mad og logi.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1131 Sidevisninger