Viden om: Tip: Søg ALDRIG lige op til deadline!


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Tip: Søg ALDRIG lige op til deadline!

Deadline inden d. 1. januar 2022

Tip: Søg ALDRIG lige op til deadline!

Ved alle vores opslag angiver vi en deadline som vi angiver "Inden den...".

Det gør vi af en teknisk årsag for at kunne oprette opslaget, men ellers fordi at det er en anvisning vi har fået fra dem vi formidler opslaget igennem eller selv fastsætter på de opgaver vi selv administrere.

Vi har generelt ikke mange castingopslag. Det er fordi at skuespillere mange gange findes direkte via vores skuespillerdatabase. Her er det den producerende som er opsøgende på sit cast og ikke omvendt. Når vi så alligevel har opslag, skyldes det at den producerende søger via CastSelv og at du derfor skal indsende video som led i din ansøgning.

MEN, vores deadline er her altid kun vejledende, hvorfor deadline også hedder "Inden den...". Hvis skuespilleren er fundet inden vi når vores annoncerede deadline, fjernes opslaget. Havde du da troet at du kunne ansøge i 11. time får du en lang næse. Castingprocesser er forskellige og vi har ikke indblik i den konkrete casting. Har vi ikke fundet hvad vi skal bruge, forlænger vi vores deadline.

Statistopslag derimod fjerdes sjældent. Men her er det også helt grundlæggende at forstå at skuespillere og statister har meget forskellig funktion i en film, men også at deres rekrutteringsproces er meget, meget forskellig.

Grunden til at vi altid anviser at du får ansøgt et opslag hurtigst muligt er, at jo før du søger desto højere på ansøgningslisten kommer du i vores system. Det vil alt andet lige, give dig en større sandsynlighed for at blive valgt.

Søger du derimod lige op til deadline, kan du været ret sikker på at de fleste statister er blevet kontaktet omkring optagelserne. Opslaget forbliver altid, da det oftest er selve optagedagen der angiver deadline. Der kan forekomme mange justeringer som gør at man selv dagen før stadig mangler statister... men langt fra altid.

Bemærk desuden, at du altid kan afmelde dig opslag i vores system. Det er smart, fordi så forstyrre man kun hvis du har ytret tilsagn om det ;-)

Men din profilaktivitet er altafgørende... Kig forbi hjemmesiden hver dag og ansøg. Du kan altid slette igen dagen efter, hvis du alligevel var lidt for hurtig på aftrækkeren ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


764 Sidevisninger