Kursus og uddannelse: Møde os på Zoom hver måned og stil dine spørgsmål


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Møde os på Zoom hver måned og stil dine spørgsmål

Deadline inden d. 1. januar 2021

Møde os på Zoom hver måned og stil dine spørgsmål

Videodelingstjenesten Zoom bliver fremadrettet vores visuelle platform hvor du kan lytte/ se med og stille dine spørgsmål. Da Covid lukkede landet ned zoomede vi hver uge, nu er landet i gang igen og vi gør det en gang i måneden ;-)

Vi er i fuld gang med at udvikle koncepter som er rettet mod vores forskellige profiltyper, med henblik på vidensdeling og undervisning. De vil løbende blive introduceret.

Hver uge vil vi have visuel spørgetime, ud fra en på forhånd stillet dagsorden, som tager udgangspunk i de spørgsmål vores brugere stiller.

Løbende vil vi oprette et opslag med månedens spørgsmål og angive hvilke ugedag og hvilke tidsrum vores spørgetime afvikles. Tider og ugedage vil variere uge for uge, så vi kommer til at ramme flest mulige med dette format.

Hvis du har spørgsmål du gerne vil have taget op til diskussion kan du finde dette opslag under "Kurser" ved din profil.

Stil dit spørgsmål i kommentarfeltet

Stiller du et spørgsmål eller tilmelder du dig blot opslaget vil du modtage en SMS hver gang vi afvikler vores spørgetime. Som med alle andre opslag, kan du til hver en tid afmelde dig opslaget igen og dermed ikke blive informeret via SMS

Vi håber, at vi vi Zoom kan komme i en endnu tættere og mere personlig dialog med dig i den anden ende.

Vi ses ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


779 Sidevisninger