Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Søg fonde og legater - lær det, det kan gøre en kæmpe forskel


dask nyhed

Søg fonde og legater - lær det, det kan gøre en kæmpe forskel

Deadline inden d. 1. januar 2025

Søg fonde og legater - lær det, det kan gøre en kæmpe forskel

En ting der er fælles for langt de fleste som vil leve af kunsten eller kulturen, det er kampen om at få det til at hænge sammen økonomisk i den sidste ende. At komme til at leve af kunsten er på mange måder kunst i sig selv, men der er faktisk langt mere hjælp at hente end du måske tror...

Hjælp i form af fonde og legater... også for skuespillere!

Men fordi det er en hjælp er ikke ensbetydende med at det ikke kræver en indsats. Du skal finde de rigtige fonde/ legater at ansøge og ansøge rigtigt i håbet om at netop din ansøgning kommer igennem.

Din fordel er vel at mærket at mange slet ikke ser søgning af fonde og legater som en mulighed og ikke gider besværet. Har du blot en smule kløgt og færdighed i den retning vil du kunne tilkomme dig midler du aldrig ville have drømt om, uden den store konkurrence, slet og ret fordi alle andre/ mange andre ikke gad at gøre sig ulejligheden

Søger du til egne projekter er der virkelig noget at hente om det er til film eller scenekunst eller til videre uddannelse. Det er bare om at komme i gang.

Ved dette opslag ved din skuespiller- eller agentprofil vil vi løbende opdatere med råd og vejledning i denne retning... Så kig gerne nærmere her ;-)

Pøj, pøj med søgningen ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2355 Sidevisninger