Andet: Alexander Leo Christiansen fra Vejle vinder selftapekonkurrencen: Top of Mind

dette opslag på Facebook

Alexander Leo Christiansen fra Vejle vinder selftapekonkurrencen: Top of Mind

Deadline inden d. 1. januar 2022

Alexander Leo Christiansen fra Vejle vinder selftapekonkurrencen "Top of Mind"

I et skarp og meget tæt opgør, vinder Alexander Selftapekonkurrencen “Top of Mind” 2020

Blandt 74 indsendte selftapes via først en træningsrunde og efterfølgende en vurderingsrunde, kom Alexander sikkert i top 10 vurderet og udvalgt blandt 22 jurymedlemmer fra landets bedste filmskoler. En top 10 der igen skulle vurderes af fagjuryen bestående af: Casteriet, Another Casting Company og United casting som nu (2/7-2020) netop har kåret Alexander Leo Christiansen som den samlede vinder af den første udgave af “Top og mind”


Fagjuryen begrunder:
Alexander vinder, trods et på flere områder dårligt teknisk udført selftape. Men Alexanders spil og fortolkning overvinder og overstråler hurtigt den manglende tekniske kvalitet. Hans indadvendte eftertænksomme start, drager vores opmærksomhed som gør os interesseret i at se mere. Alexander levere replikkerne med en troværdig lethed og med humor. Man bliver lidt glad i låget og får sympati for karakteren, og ønsker karakteren det bedste fra start til slut. En stor styrke at kunne vise så meget underspillet nuance, så simpelt for samtidig at give det indtryk og den følelse i så kort en sekvens. Et interessant bekendtskab der er bæredygtigt for en større rolle.


Vi fra DASK-online ønsker Alexander et kæmpe tillykke og håber denne “Top of mind” status kan bringe noget med sig på sigt ;-)

I samme åndedræt vil vi også gerne takke vores mange ihærdige medlemmer som valgte at deltage hele vejen. Der er kun “en der lander rollen”, som man sir… men håber alle deltagere har lært noget i processen og er klar på det næste selftape

Hos DASK, er I alle “Top of mind”

Tak

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1351 Sidevisninger