Audition: Kom i teaterarkiv hos Rosenteatret, Århus

Kortfilmkonkurrencen "WTA" (Winner Takes All)
er åben - Se alle bidrag her


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Kom i teaterarkiv hos Rosenteatret, Århus

Deadline inden d. 1. januar 2023

Kom i teaterarkiv hos Rosenteatret, Århus (Gratis)

Teaterscener (Prof- som amatørscener) kan få oprettet deres helt eget arkiv af skuespillere/ ensemble her på DASK-online.

Vores service er helt gratis for teaterscenerne og alle vores brugere kan frit af- og tilmelde sig registeret, som anvist ved deres profil...

Kender du selv til en teaterscene som kunne tænke sig et lignende arkiv?Om Rosenteateret:

Vi er et amatørteater som holder til i Aarhus centrum, et stenkast fra domkirken.

Foreningen blev stiftet i 1970 som ‘Amatørscenen Århus’. I 1973 lavede foreningen sin første festugerevy, som blev opført i Tonicas telt på Klostertorvet, og året efter spillede den i Jacobs Bar i Vestergade. I 1975 flyttede foreningen ind i vores nuværende lokaler i Rosensgade og skiftede derfor også foreningens navn til Rosenteatret. Faktisk har vi for få år siden skiftet adressen til Teatertorvet. Men navnet er altså stadig det samme. Og vi er stadig en amatørscene.

Når vi taler om amatører på teatret, gør vi det med den største respekt. Modsat fagmanden, den profesionelle, eller vækstlagsteatret, som spirer mod det profesionelle, så har vi det godt ved at lave det vi gør som amatører. For det betyder ikke stilstand, men et stadigt arbejde med sig selv og teatret. For ordet “amatør” stammer fra de franske ord amateur eller “elsker af”, som går tilbage til den latinske betegnelse “amatorem nom.”

Vi elsker at dele idéer og vi er altid klar på at prøve noget nyt. Igennem årene har vi udført alle mulige former for stykker, fra stykker for børn, til cabaret og absurd teater. Mange venskaber er blevet skabt her. Nogle har valgt at gå videre for at få en professionel teaterkarriere og andre er blevet og nyder det som en hobby.

Her er plads til mangt og meget og vi gør altid en dyd ud af at levere det bedste. Men vi er også klar over at på Rosenteatret er der plads til at lære, til at fordybe og forbedre sig og til at gøre det man bedst kan lide. “For det man gør med hjertet bliver altid godt.”Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2796 Sidevisninger