Andet: Facebook-konkurrence (Vind valgfri profiltype)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Facebook-konkurrence (Vind valgfri profiltype)

Deadline inden d. 10. august 2020

Facebook-konkurrence (Vind valgfri profiltype)

Vi deler mange opslag i vores facebookgrupper, så vores brugere kan få hurtige notifikationer når der sker nyt på DASK-online. Både i forhold til jobopslag og I vores "viden om" herfra siden.

Vi har også nogle "facebooksider", som vi gerne vil gøre noget mere ud af, da de kan noget andet end facebookgrupperne, eftersom algoritmerne er forskellige. Vi ønsker naturligvis, at de der "Synes godt" om vores side også modtager vores indhold. Derfor denne konkurrence.

Sådan foregår konkurrencen!

- Besøg vores facebookside KLIK HER

- Like og kommenter evt. på en eller flere af vores opslag, hvis du føler det vedkommende for dig at gøre

Så simpelt deltager du i vores konkurrence ;-)


Præmie
10. august når filmbranchen virkelig kommer til at få fart på igen, trækker vi en vinder af en valgfri profiltype. Præmien er ikke personlig, det vil sige ønsker du ikke selv at tage imod den kan du give den til 3. part.

Har du eksempelvis en gratis profil og vælger du en Agentprofil, opgraderes du først til en skuespillerprofil til en værdi af 799 kr. og derefter til en Agentprofil som i skrivende stund koster 499 kr.

Din skuespillerprofil udløber kun hvis du er inaktiv i 3 måneder og skal aldrig fornys, mens din Agentprofil dog udløber ved årsskiftet, men skal kun fornys hvis du selv har ønske om det.

Vi håber, at konkurrencen gør at du fremadrettet bliver hurtigere informeret når der sker nyt på DASK-online ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


653 Sidevisninger