Audition: Mandlig hovedrolle søges til musikteater i Hjortshøj – Ulønnet


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Mandlig hovedrolle søges til musikteater i Hjortshøj – Ulønnet

Deadline inden d. 1. september 2020

Mandlig hovedrolle søges til musikteater i Hjortshøj – Ulønnet

Teaterkompagniet Hjortshøj opfører fra d. 1. til d. 4. oktober Skammerens Datter i en ny musikteaterversion. På grund af corona-krisen har vi måttet udsætte opførelsen fra foråret 2020 til det kommende efterår.

Vi søger en moden mand med erfaring inden for amatørteater til at spille rollen som borgfyrsten, Drakan, som tiltager sig magten i byen Dunark og truer med at henrette Skammeren. En brutal type uden menneskelige følelser, som skaber skræk og rædsel i byen med sine drager.

Instruktør, Steen Nielsen, har 30 års teatererfaring både på og bag scenen. Han står bag flere musikteateropsætninger i Hjortshøj og arbejder målrettet og seriøst for at skabe en amatørforestilling på højt niveau.

Forestillingen er formet i en fælles proces med alle medvirkende. Vi står parat med en fuld færdig scenografi, autentiske kostumer til alle 35 medvirkende samt akkompagnement til stykkets nyskrevne sange.

Den samlede opsætning med både skuespillere, kor og musik øves i weekenderne 19.-20. september samt 26.-27. september 2020. Derudover vil der for skuespillerne være genøvning af stykket fra begyndelsen af september 2020 og særligt i weekenden 12.-13. september.

Der vil være særlig opmærksomhed på øvning af Drakans rolle!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder