Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Sådan skyder du din skuespillerkarriere i gang/ og videre


dask nyhed

Sådan skyder du din skuespillerkarriere i gang/ og videre

Deadline inden d. 1. januar 2025

Sådan skyder du din skuespillerkarriere i gang/ og videre

Vores absolutte topprioritering her på DASK-online er, og har altid været kortfilmene.

De er grunden til at vi overhovedet startede tilbage i 1999 og er omdrejningspunktet for en stor del af vores arbejde. Vi ikke bare samarbejder med stort set alle filmskoler og medieuddannelser i Danmark på alle niveauer, vi guider dem også i castingprocesser.

Vores system er opbygget, så de kan lave en effektiv casting.

Vores skuespillere har været hos os i årevis, grundet vores koncept. En betaling og din profil fortsætter resten af livet hvis du forholder dig aktiv på siden.

Det betyder, at vi med tiden lære vores skuespillere at kende og kan anbefale dem ind i de rette sammenhænge. Ved kortfilm, kan det være meget nyttig, da castingprocesser her går lynhurtigt, men også at filmskaberne kun har en begrænset erfaring med at caste generelt.

Skal du op ad karrierestigen, skal du ikke alene kende til filmbranchen men også kende til filmfolket. Kende en bred vifte af filmfolk i forskellige generationer. Dem lære du at kende via kortfilmene.

Din skuespillerkarriere starter med kortfilmene, og den bliver ved med at være her. Du må aldrig glemme dem. De er roden til dit netværk. Det skal plejes og vedligeholdes. Glemmer du det, glemmes du og du vil ikke få job nogen steder.

Casting og filmjobs er IKKE at have en profil, men at arbejde sig videre ud fra sin profil. De der kigger på de profil er folk der ikke kender dig. De der kender dig, ville kontakte dig direkte.

Har du læst hertil, er du blot en af 10%. 90% er allerede sprunget fra. Mange fordi de ikke gider at læse, eller føler de ved hvad de skal vide. Men man skal ikke kun vide det, man skal forstå det.

Forståelse herfor opnås kun via en længere aktiv praktisk proces. Du skal prøve det og opleve det. Først da forstår du det.

Vi forstår os på castingprocesser, hvorfor vi giver dig som skuespiller her på DASK-online noget helt specielt. En helt speciel mulighed, hvis du altså griber den. For intet kommer ad sig selv, intet.

Under "Casting", kan du nu ansøge kortfilm fra alle landets filmskoler og medieuddannelser, allerede før castingen. Allerede før manuskriptet skrives. Vi giver dig synlighed så tidligt i processen, at man faktisk overvejer dig. Nogle gange oplever vi at manuskripter skrives med bestemte skuespillere i tankerne.

Gør du derfor et godt indtryk i din præsentation og via dit selftape, som du har mulighed for at indsende, er vejen banet for et job... men endnu vigtigere en ny netværkskæde.

RÅD: Tag dig tid. Prioriter din tid. Få ansøgt og vis hvem du er og hvad du kan ;-)

Du kan som altid her via vores system, slette og skifte ud... altidSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3110 Sidevisninger