Casting: (SNART) Selftape-konkurrencen - Top of mind (Ungdom)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

(SNART) Selftape-konkurrencen - Top of mind (Ungdom)

Deadline inden d. 1. oktober 2020

Selftape-konkurrencen - Top of mind (Ungdom)

I foråret 2020 udviklede vi konceptet til selftapekonkurrencen "Top of mind". Den blev afholdt med meget stor succes. Konkurrencen i foråret var for medlemmer af DASK-online som var fyldt 15 år og opefter... Nu kommer en lignende konkurrence for vores børne- og ungdomsspillere i alderen 6-14 år. (Og deres forældre)

Ja du læste rigtigt "og deres forældre"... Børneskuespillere skal naturligvis være dygtige og rigtige til rollen, men de får aldrig rollen hvis ikke vi kan mærke forældrenes opbakning bagved. Lander et barn en rolle i en spillefilm, TV-serie eller julekalender, skal vi jo være sikre på at barnet kommer og har forberedt det der nu skal forbedredes.

Af samme årsag er forældrene af stor betydning i denne konkurrence.

Hvad er et selftape?
Et selftape er en hjemmecasting. I stedet for at møde fysisk op ved casteren, hvor det er casteren der filmer og instruere, gøres dette derhjemme. Indledende castingprocesser foregår sådan nu. Først senere i processen kaldes du til fysisk casting med caster og instruktør. Inden... skal du altså lave selftape.

Men fortvivl ikke... Alt du/ I behøver er et telefon ;-)

Mange forveksler selftape med at lave en videopræsentation, men det er ikke det samme. Ved selftape spiller du en rolle fra en given scene i den film du skal medvirke i, så man kan se hvordan du spiller den/ en aktuel rolle. (Hvis der er en præsentationsrunde, som der ofte er, går den forud for et evt. selftape)

Fra 1. november - 16. november vil vi afvikle konkurrencen over 2 selftaperunder. En træningsrunde og en vurderingsrunde)

Først vil vi stille dig en selftape opgave, du og dine forældre, skal løse på bedste vis.
Når du har indsendt den første opgave vil du have mulighed for at se hvordan de andre deltagere har løst deres opgave ;-)
I forlængelse af dette vil vi lave en spørgetime med os via Zoom, hvor du sammen med dine forældre kan stille alle de spørgsmål I vil, sådan at jeres opgave 2 bliver endnu bedre.

Første selftaperunde er en træningsrunde. Den bliver ikke vurderet og har ikke nogen konsekvens. Alle der deltager i runde 1 er kvalificeret til vurderingsrunden.

Vi er i øjeblikket ved at finde en spændende jury som skal vurdere de selftapes der indsendes til 2. runde (Offentliggøres senere)

VIGTIGT!
Hvis du/ dit barn skal komme videre til fysik casting og lande roller i fremtidens filmproduktioner, skal I sammen mestre disciplinen "Selftape".

Ved at deltage i konkurrencen her får I en unik viden og indsigt, samt træning i disciplinen, så det er meget nemmere når den rigtige opgave en dag kommer.

Desuden... bliver du "Top of mind", det mest værdifulde af alt.

Tilmeld dig opslaget her ved din profil og få en SMS når vi offentliggøre det endelige koncept og vores fagjury.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


828 Sidevisninger