Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Hvor er der flest jobs at få?


dask nyhed

Hvor er der flest jobs at få?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Hvor er der flest jobs at få?

Det spørgsmål får vi stort set hele tiden. Det logiske svar ville naturligvis være på DASK-online, men det er langt fra nødvendigvis tilfældet!

For os handler det ikke om at have flest jobs, men at have de gode jobs og sikre at det er "vores" der lander jobbet og har nogle gode oplevelser. Derfor gør vi meget ud af at vejlede "Vores", inden, under og efter så de har lyst til at fortsætte ;-)

Vi har faktisk langt fra alle jobs på vores side, selvom vi jo faktisk har ret mange. (Har du kigget)

Vi sorterer kraftigt i mange af de forespørgsler vi får. Specielt reklamefilmene afviser vi rigtigt mange af, fordi de ikke tilbyder ordnede forhold. Men fordi vi afviser dem, er ikke ensbetydende med at de derefter forsvinder. Så dukker de bare op på andre platforme, hvor du frit kan søge hvis du ønsker at arbejde under de forhold der tilbydes. Det vil jo altid være dit valg i den sidste ende, det kan vi jo ikke bestemme... Men vi kan bestemme hvad vi deler herinde, som vi tilmed har systematiseret for dig i kategorier så du hurtigt har et overblik.

Det kan måske også være en tommelfingerregel for dig, at har vi jobbet har vi også godkendt både caster/ statistkoordinator/ produktionsselskab og andre omkringliggende forhold. For jo, du skal se dig for. I de sidste par år har der været mange sager, hvor folk har udgivet sig for at være nogen de ikke er! Specielt som pige/ kvinde skal du være ekstra varsom.

Men når du er ved os, er vi din vagthund ;-)

Hvis du har været noget tid i branchen vil du opleve at mange af de samme jobs er opslået flere steder. I disse tilfælde anbefaler vi, at du søger jobbet som det anvises de steder du møder OGSÅ det samme job. Det vil bare give dig flere æg i kurven og dermed også øge din sandsynlighed for at blive set og dermed udvalgt... Du søger jo jobbet fordi du gerne vil være med. Optimer da dine chancer bedst muligt!

Det vil naturligvis tage mere af din tid at søge det samme job flere steder, men det er jo den prioritering du selv må lave.

Der hvor du bruger mest tid, er også der du sjovt nok vil få flest jobs. Det giver vel i sig selv mening.

Men hvis du er aktiv herinde, vil du også opdage at du finder mange, mange opslag og muligheder (Kurser/ uddannelse) du ikke finder nogen andre steder... Vi caster skuespillere og koordinere statister til vores egne opgaver og har gjort det i mange år, men vi har igennem årene også lavet samarbejdsaftaler med andre castere og statistkoordinatorer (medieuddannelser) som KUN anvender vores system. Derfor vil du altid opleve, at vi har noget ingen andre har, sammen med alt det andet gode som du også kan søge andre steder.

Det vi (DASK) tilbyder er overblik, vejledning og ordnede forhold... Og en faglighed, du ikke tilnærmelsesvis ser andre steder. Her er vi helt unikke... Og du betaler faktisk kun en gang! (Hvis du altså overhovedet betaler?)

Du bestemmer faktisk helt selv hvornår din rejse herinde slutter eller hvor lang tid den skal fortsætte. Så længe du er aktiv på din profil i min 3 sammenhængende måneder så fortsætter din profilstatus og dine muligheder for overblik, vejledning og ordnede forhold... og faglighed.

Hvert job du lander, hver gang du dygtiggøre dig ved et kurser eller lign. Jo længere tid du er i branchen og hos os, desto større værdi har du også for os.

Med vores koncept sikrer vi jo at de bedste og aktive er hos os. Vi sorterer helt automatisk drømmerne, og de useriøse fra. Vi har eksisteret siden 1999... og vi har faktisk stadigvæk nogle af dem fra dengang ;-)

DASK-online - Vi spiller en rolle, resten af livet ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2580 Sidevisninger