Casting: Ældre kvinder med kendskab til Fransk/ Engelsk søges, Sjælland


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Ældre kvinder med kendskab til Fransk/ Engelsk søges, Sjælland

Deadline inden d. 4. september 2020

Ældre kvinder med kendskab til Fransk/ Engelsk søges, Sjælland

Ansøgningen er nu åben for de tilbagevendende roller, hovedcastet er fundet via skuespillerdatabasen og vores castselvsystem (Blandt andet Josephine Højbjerg)

Location:
Sjælland

Hvornår:
Søndag d.4 Oktober

Vi søger følgende roller:
OLD WOMAN - 65 - 75 år (Godt engelsk kræves)
French Woman - Lille rolle med replik, skal være nogenlunde på fransk.

Casting til Concept-film
Vi skal filme et "concept" på 4 minutter, disse udgør kun en brøkdel af den fulde historie men giver til gengæld et super godt indblik i præcis hvem "Nellie Bly" er og hvorfor det er så vigtigt at fortælle hendes historie. Manuskriptet den er baseret på er 115 sider og kom i semifinalen til Fade-In awards i 2017 (https://www.fadeinawards.com/), konceptet her skal derfor benyttes til "makefilmchallenge" hvor man har chancen for at vinde et møde med Scott Glassgold (hotshot producer) der vil hjælpe med at videreudvikle ens pitch og fundsøgning.

Filmen er drevet af frivillighed og derfor er det ikke muligt for produktionen at tilbyde lønning, og heller ikke fuld dækning af transport. Tilgengæld vil der blive tilbudt mad og drikke på set, samt chancen for en rolle på crew, såfremt projektet rammer sit mål og vi får funding.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


629 Sidevisninger