Andet: Station Next/ Gratis filmuddannelse for unge mellem 14-17 år, Århus


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Station Next/ Gratis filmuddannelse for unge mellem 14-17 år, Århus

Deadline inden d. 21. september 2020

Kære DASK-medlemmer,

Film er mange ting. Man kan stå foran kameraet som I gør via DASK, men man kan også stå bag kameraet. Ved Station Next Aarhus tilbyder vi gratis filmundervisning for unge mennesker (man skal være mellem 14-17 år når man starter). Vores uddannelsesforløb er 3-årigt, og der er undervisning én aften om ugen. Foruden professionel undervisning i film, har vi to årlige produktioner som ligger i weekender.

Dertil har vi Filmfestivaler og arrangementer i både ind- og udland.

Brænder du for film, serier og storytelling? så er vi dit første skridt ind i filmbranchen. Vi arbejder med filmudvikling, produktion, kunst og kreativitet, teknik og teori. Hos os kan du dyrke dit kunstneriske jeg, dine ledelsesevner og din forståelse for innovation og iværksætteri. Vi træner dine evner som storyteller, og vi tager udgangspunkt i dig som menneske!

Skynd dig at meld dig til vores infomøde, læs mere her: https://forms.gle/SyjtSQCdkYEbbz9n7

Hvordan kan vi være gratis: Station Next er en erhvervsdrivende almennyttig fond. Fonden modtager et tilskud fra Kulturministeriet på 7 mio. kr. årligt. Tilskuddet kommer fra Filmforliget som løber fra 2019-2023. Dertil er Station Next i konstant søgning ved en række både danske og internationale fonde, ligesom vi samarbejder med bl.a. Filmby Aarhus, Nordisk Film og Zentropa. Det er vores formål at brede mediekunstnerisk virke og filmforståelse ud i landet. Foruden at have vores egne to skoler, besøger vi folkeskoler, gymnasier, høj- og efterskoler i hele landet.

De varmeste filmhilsener
Stefan Pellegrini, daglig leder.

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


169 Sidevisninger