Casting: Absurdistisk awardshow søger Look-a-like, KBH


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Absurdistisk awardshow søger Look-a-like, KBH

Deadline inden d. 30. oktober 2020

Kære Lookalike,

Jeg håber denne besked ikke er til ulejlighed. Jeg skriver fordi, at jeg er ved at lave et stort kunstprojekt -- nærmere bestemt et absurdistisk awardshow. Awardshowet skiller sig ud på den måde, at der ikke var nogen, der kunne komme den dag, hverken prisvinderne, dem der præsenterer priserne eller værten for dem sags skyld. Derfor sender alle videoer fra nær og fjern, og disse videoer bliver sat kunstigt sammen til et show. Jeg har som kunstner skrevet monologerne og lavet trofæerne, som man kan vinde. Der er naturligvis også musikoptrædener og reklamer (hvor produkterne ikke kunne komme) og alt hvad der dertil hører. Showet, når det er klippet sammen bliver screenet i Imperials store sal, der så er tom.

Måske noget af det lyder bekendt, men sikkert også lidt langhåret.

Jeg skriver til dig, fordi jeg mangler en skuespiller til at præsentere en pris, mens han sidder i en taxa. Sagen er den, at du skal spille en anden. Personen i taxaen skal være 'Hans Ulrich Obrist', som du måske kender, en verdensberømt kurator. Han har en genkendelig tysk-ish accent og bjælke-agtige briller og har knapt så meget hår på hovedet, og jeg skal finde en, der ligner ham en lille smule - om ikke andet overfladisk.

Det er et selvfinansieret projekt og derfor ikke noget jeg kan betale store summer for, men mindre beløb eller vin.

Men du skal naturligvis have lyst til at hjælpe, og det håber jeg du har. Det tager kun et par timer at optage denne korte præsentationsmonolog. Jeg har skaffet bil og skyder på datoen 30. oktober/3. november om aftenen.

Jeg forstår sagtens hvis du synes denne henvendelse lyder bizar, og tænker hvorfor i alverden dog du skulle hjælpe en ung kunstner. Men jeg lover dig, at det bliver sjovt og håber, du er frisk på at hjælpe!

De allerbedste hilsner
Jo HedegaardSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


305 Sidevisninger