Audition: STATIST I HOBBITTEN?


dask nyhed
dette opslag på Facebook

STATIST I HOBBITTEN?

Deadline inden d. 9. november 2020

STATIST I HOBBITTEN?

Vi har ved tidligere forestillinger haft mange DASK folk på scenen, og nu kommer buddet endnu en gang ;-)

Med dette opslag inviteres du til informationsmøde om at være med som frivillig, ulønnet statist i Hobbitten d. 9. november i Skuespilhuset.

Hvert andet år samarbejder Det Kongelige Teater og Lyngby-Taarbæk Kommune om at opsætte en stor teaterforestilling i Dyrehaven, hvor det er muligt at komme med i kommunens trup af frivillige statister.

I 2020 skulle Hobbitten bringes til live i Ulvedalene, men grundet covid-19 er den blevet udskudt til 2021. Forestillingen instrueres af Kasper Holten. Ved sin side har Kasper blandt andet dukkefører Rolf Søborg Hansen, som bliver en central skikkelse for alle 80 frivillige statister. Det nemlig sådan, at såvel hovedrolleindehaver og statister (og andre skuespillere) kommer til at være i et grundkostume og agere dukkeførere.

At være med som statist i Ulvedalene er en kæmpe oplevelse, som kræver en ekstraordinær indsats. Der er ugentlig træning i stunt og dukkeføring fra februar og fra slutningen af april til d. 3. juli er vi i Dyrehaven fem - seks dage om ugen fra kl. 19 – 23, og endda fra kl. 17 i ugerne op til premieren.

Alle får en holdjakke, som holder dem varme og tørre, aftensmad hver dag og kørselspenge for op til 30 km/dag.

Hvis du bliver nysgerrig og vil vide mere, er det muligt at komme til informationsmøde for kommende, frivillige statister d. 9.11 i Skuespilhuset, hvor du blandt andet kan høre Kasper og Rolf fortælle om forestillingen, dukkerne, og du kan høre statistkoordinatoren fortælle om, hvad det vil sige at være med i gruppen af frivillige statister hos Lyngby-Taarbæk Kommune.

Prøvetime/ Audition d. 6. og 7. december.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2096 Sidevisninger