Audition: TEATER NORDKRAFT søger, Aalborg


dask nyhed
dette opslag på Facebook

TEATER NORDKRAFT søger, Aalborg

Deadline inden d. 26. november 2020

Kære dig,

NU HAR DU MULIGHEDEN FOR AT KOMME IND I MASKINRUMMET BAG TEATER NORDKRAFTS NÆSTE EGENFORESTILLING ”DEKALOG – 10 BESKIDTE HISTORIER OM REN KÆRLIGHED”!

Vi leder efter 2-3 ”kaniner”, som kunne tænke sig at få indblik i processen bag at lave en professionel forestilling, som kan tage imod instruktioner og som har en god portion tålmodighed.

”Kaninerne” skal hjælpe forestillingens instruktør, scenograf, lysdesigner og lyddesigner, når de over to dage skal lave en teknisk gennemgang af forestillingen. ”Kaninerne” skal være stand-ins for vores skuespillere og skal gå og stå forestillingens scener i scenografien (som er den vildeste scenografi vi længe har set!).

Vi søger nogle til følgende dage og tidspunkter:
Torsdag d. 26/11 kl. 9-16 mangler vi 2 ”kaniner”
Fredag d. 27/11 kl. 9-16 mangler vi 1 ”kanin”

Hvis du er interesseret i at være med, så send meget gerne en mail eller sms til Anja Munk Knudsen på assistent@teaternordkraft.dk eller 20948114 hurtigst muligt med dit navn, telefonnummer og hvilke dage, du har mulighed for at være med.

Som tak for hjælpen vil ”kaninerne” hver modtage én fribillet til forestillingen, så I kan komme og se det endelige resultat på denne mega fede forestilling!

Med venlig hilsen
Anja Munk Knudsen

Produktionslederassistent, Teater NordkraftSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


195 Sidevisninger