Casting: Helt unik JOBGARANTI ved din Agentprofil!


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Helt unik JOBGARANTI ved din Agentprofil!

Deadline inden d. 1. februar 2021

Helt unik JOBGARANTI ved din Agentprofil! (Hvis du har, eller ønsker en sådan!)

Vi har en helt unik garanti på DASK-online for vores Agentprofiler - Jobgaranti!


Har du en Agentprofil i et år sammenhængende (Fra januar til januar), garantere vi at du i løbet af dette år har fået et skuespillerjob. Altså et skuespillerjob!

Modtager du mod forventning ikke et skuespillerjob i det år du har en Agentprofil betaler DASK-online de 999 kr. det koster for at din Agentprofil fortsætter endnu et år.

Bemærk: At få en Agentprofil må aldrig blive en sovepude. Du skal stadig være aktiv og i endnu højere grad opdatere din profil med tekst og billeder. Vi anbefaler selvsagt at du selv søger de castings vi ligger op (Og i særdeleshed til kortfilm)

Hele verden kan jo fra vores forsidesøgning se og booke dig direkte til castings/ jobs, så du har også et ansvar for at repræsentere dig selv bedst muligt. Og præsentationen af dig er altafgørende, eftersom mange af dem som kigger på dig herinde, jo ikke kender dig. Gør noget ud af din profil, det er din platform 24/7/365

Eftersom alle i hele verden kan tage direkte telefonisk kontakt til dig, vil vi understrege at et skuespillerjob er et skuespillerjob. Uanset hvordan det tilkommer dig og uanset om jobbet er lønnet eller ej.

Vores motto er: Vi er ligeglade hvor jobbet kommer fra, bare det er dig der lander rollen ;-)

Det er helt afgørende for dine muligheder at du er fleksibel og takker jo til det der byder sig i et realistisk omfang, men du skal undervejs også løbende dygtiggøre dig. - Ingen kommer sovende til succes!

;-)


Sådan modtager du vores garanti!

Har du haft opgraderet en Agentprofil i januar 2020 og har du mod forventning IKKE haft nogle skuespillerjobs i hele 2020 (Corona eller ej) Så henvend dig over mailen.

Så er du berettiget til at modtage et nyt år som Agentprofil, på vores regning til 999 kr. hvis du har ønske herom.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


662 Sidevisninger