Andet

Malou West VINDER selftapekonkurrencen TOP OF MIND ungdom 2020


dask nyhed

Malou West VINDER selftapekonkurrencen TOP OF MIND ungdom 2020

Deadline inden d. 1. januar 2026Vinder af Selftape-konkurrencen “Top of mind” ungdom 2020

DASK-online har fra 1. - 16. november udviklet et konkurrencekoncept hvor vores unge brugere mellem 6-14 år kunne deltage. Deltagerne har over 16 dage gennemført 2 forskellige selftaperunder.

Første selftaperunde var en træningsrunde efterfulgt af generel feedback som deltageren skulle rette ind efter, efter bedste evne.

2. runde var til vurdering hvoraf 10 selftapes blev kvalificeret til finalerunden som igen skulle vurderes endeligt af vores castingjury bestående af de 3 største castingbureauer i Danmark: Casteriet, Another Casting Company og United Casting??De 10 finalister er nu voteret af vores castingjury og en vinder fundet.

Vinder af “Top of mind” ungdom 2020 bliver: Malou West


Juryen skriver:

Malou forstår i hele scenen at holde spillet “Nede”. I de passager i scenen hvor det er naturligt at spille op, holder hun igen. At underspille er en balancekunst. Vi mærker Malou hele vejen i scenen hvor hun har nogle eminente skift mellem begejstring og skuffelse. Vi læser hendes tanker flot og hun forære ikke noget til sine beskuere. Hun lader sit publikum ind og lader os tænke og tolke. Hun bruger tiden og pauserne så vi mærker og ser at hun lytter. En talentfuld balance mellem det aktive og passive spil. En lille Scarlet Johansson :0)


Vi ønsker Malou et kæmpe tillykke og håber denne “Top of Mind” status kan bære noget af sig med tiden. Under alle omstændigheder et kæmpe skulderklap i en skarp og tæt konkurrence.

Samtidig vil vi takke alle andre deltagere i konkurrencen, som jo alt andet lige også er blevet lidt mere “Top of mind”, end hvis man havde valgt ikke at deltage.

Vi håber, at I ser jer alle som vindere… selvom der altid kun er “en der lander rollen!”Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1792 Sidevisninger