Casting

WGN FILM SØGER SKUESPILLERE TIL NY KORTFILM! Fredericia


dask nyhed

WGN FILM SØGER SKUESPILLERE TIL NY KORTFILM! Fredericia

Deadline inden d. 1. februar 2021

WGN FILM SØGER SKUESPILLERE TIL NY KORTFILM! Fredericia



Erfaring kræves ikke, men vil være et plus!



Går du og drømmer om, at blive en dygtig og talentfuld skuespiller, vil dette projekt være noget for dig. Denne film vil give dig god erfaring til dig, som vil gå skuespiller vejen i fremtiden. Du vil bl.a. kunne bruge filmen til diverse ansøgninger og showreels.



Det er et ulønnet projekt, og det gælder også for produktionen. Vi producere denne film ,fordi vi elsker vores arbejde, og ser frem til at arbejde sammen med et stærkt skuespiller team, som brænder ligeså meget for sit fag!



Vi søger:

6 unge og 2 ældre skuespillere, samt 5-7 statister.



Læs alt om filmen og rollebeskrivelser nedenfor




Om filmen:

I en meget snæversynet og manipulerende opvækst, har Otto Carlsen omsider fundet ud af, at verden er meget anderledes end hvad han ellers er vokset op med hos hans forældre, som er ved at være oppe i årene.

Otto er en ung dreng på 17 år, som går i gymnasiet, og udadtil fremstår som et ungt fornuftigt menneske. Bag facaden lever han dog et dobbeltliv. Overfor sine forældre opføre han sig eksemplarisk, hvorimod han i sin fritid færdes i et såkaldt ”forkert miljø”, hvor han handler med ulovlige stoffer. Den eneste person som Otto i virkeligheden føler, han kan tale ærligt med er hans bedste ven Mathias, som altid er der for ham.

En dag står Otto overfor en stor gæld, til hans overmand. Problemet er, at Otto ikke ejer så stort et beløb, som han stærkt rådes til at betale omgående, ellers vil det få alvorlige konsekvenser. Han får aftalt en alternativ måde at afdrage sin gæld af på ved at begå indbrud i et hus. Det viser sig dog, at en af husets beboere ikke er fremmed for Otto.




Karakterbeskrivelser:

Otto (17 år) - HOVEDROLLE

En ung fyr, som både har ydmyghed, charme, men til tider også kan være egoistisk, og netop ikke er bange for at sige sin mening lige når det passer ham. Otto kæmper for tiden med at bryde diverse mønstre i hjemmet, og opføre sig meget oprørsk overfor sine forældre. Han tænker, at det kun er hans egen mening som er rigtig



Mathias (18-19 år) – OTTO’S BEDSTE VEN

En ung fyr med humor, selvtillid og hjertet på det rette sted. Han er Otto’s bedste ven, og vil altid være der for ham. Mathias kan til tider godt lide at skubbe lidt til Otto, for at få ham i en bedre retning i fremtiden.



Birgitte (50-60 år) – MOR

Hun er Otto’s mor, som egentlig vil ham det bedste, men det overdækkes til tider af hendes ret manipulerende holdninger til hvordan ungdommen burde være, og især hvad andre nu tænker om hende, hvis nogen fandt ud af at der var nogle problemer med Otto, eller i hjemmet. Af den grund bliver der aldrig renset ud i luften, og stemningen er til tider ret trykket i hjemmet.



Kurt (50-60 år) - FAR

Han er Otto’s far, som nok aldrig rigtig har været en god far for Otto. Kurt er meget bestemmende i sin fremtoning, og han taler rigtig tit ned til Otto, som om at Otto altid skal føle en vis skam. Kurt mener også, at det netop kun er ham som har ret. Otto’s mor kunne aldrig finde på at sige ham imod



Hossein (20-25 år) – PUSHER OVERMAND

Han er Otto’s overmand inden for narkohandel. Hossein er en hård type, som altid vil bestemme og til tider direkte true folk til at gøre tjanser, som i sidste ende tjener ham selv. Han er kort sagt rigtig kriminel



Tobias (18-25 år) - KRIMINEL

Tobias er medlem af den såkaldte ”bande” som Hossein er overmand i. Han er hård i sin fremtoning og er med til at orkestrere diverse ulovlige opgaver. Han gør dog altid hvad Hossein beder ham om, men Tobias er ikke bange for at sige Hossein imod.



Adrian (17-19 år) - VEN

Han er Otto’s ven som går på samme gymnasium som ham. Han ved en smule om hvad der foregår rundt omkring i de forskellige miljøer.



Nicklas (17-19 år) - BEKENDT

Nicklas er vred, da han finder ud af, at Otto har været sammen med hans kæreste



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2601 Sidevisninger