Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Hvad kan du selv gøre for at blive valgt ud?


dask nyhed

Hvad kan du selv gøre for at blive valgt ud?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Hvad kan du selv gøre for at blive valgt ud?

Det er meget afgørende at forstå, at udvælgelsesprocesser er komplekse og at man er i konkurrence med alle andre ansøgere på opslag eller profiler i vores database.

Det er også vigtigt at forstå, at alle filmproduktioner er forskellige og kravene til de medvirkende er forskellige. De der udvælger i den anden ende gør også tingene på forskellig vis. Så det er vigtigt at forstå, at der findes ingen "Plejer".

Det er vigtigt at forstå, at omdrejningspunket for udvælgelse af dig i databasen eller via opslag, er din profil. Det er meget afgørende at din profil er udfyldt med tekst og billeder, og i særdeleshed dine billeder. Det er dit profilbillede vi ser først og det der giver os vores førstehåndsindtryk. Derfor følg vores billedvejledninger, som vi skriver om her på siden men som du også finder ved din profil. Følger du dem, optimere du dine muligheder betragteligt.

Det er vigtigt at forstå, at dem der kigger på dig i den anden ende i udgangspunktet ikke kender dig eller har begrænset kendskab til dig. Vi er i langt de fleste tilfælde dit første kontaktled. Derfor er de signaler du sender ved din profil og fra din ansøgning via opslag meget afgørende. Det er vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk i forhold til at blive valgt ud.

Vi ser meget ofte at folk ikke altid læser de opslag de søger på. Søger vi mænd, skal man som kvinde ikke søge og omvendt. Søger vi unge, skal ældre ikke søge og omvendt. Der er ikke sket nogen skade som sådan og vores system er også indrettet til at den producerende i den anden ende hurtigt kan sortere fejlansøgere fra... Men det går ud over førstehåndsindtrykket. Det kan i sidste ende betyde, at du ikke prioriteres først næste gang du søger rigtigt og er den rigtige.

Vi har mange producerende som har anvendt vores system gentagende gange og som har brugt de samme folk i flere andre sammenhænge. Her er det vigtigt at forstå, at man i overvejende grad går efter det sikre og det man kender. Når man booker, skal man naturligvis booke de rigtige, men man booker også nogle man er sikre på og som man ved kan begå sig på en filmproduktion, møder til tiden, har åbent sind og passer fagligt til opgaven.

Derfor er det vigtigt at forstå, at det er sværere at være helt ny, og at det er sværere at blive booket af en man ikke kender end en man kender. Tålmodighed er en dyd og alt er en proces.

Det netværk og de relationer du langsomt opbygger, er et resultat af et længere forhold og det skal du dyrke og vedligeholde. Af samme årsag er det vigtigt at du forholder dig aktiv, ellers er der bare andre der tager din plads i caster/ statistkoordinators bevidsthed

Med tiden lærer du branchen at kende, mem kendskab til hvordan tingene foregår her omme på den anden side er vigtige at forstå. For nej, du vælges ikke ud hver gang, desværre.

- Opdater din profil og gør noget ud af den!
- Vær aktiv og vær opsøgende på opslag når de passer på dig!
- Vær tålmodig og opsøg viden om hvordan processerne er bagved

Gør du det, så har du gjort hvad du kan gøre... så er resten op til os ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1779 Sidevisninger