Statist: Statister søges til optagelser på Sci-Fi Netflix-serie, Nakskov (Lønnet)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Statister søges til optagelser på Sci-Fi Netflix-serie, Nakskov (Lønnet)

Deadline inden d. 1. februar 2021

Statister søges til optagelser på Sci-Fi Netflix-serie, Nakskov (Lønnet)

I forbindelse med optagelserne til Sci-Fi Netflix-serien "Chosen", optager vi 2 dage i Nakskov. Du kan medvirke enten begge dage eller en af dagene i nogle Tivoliscener.

Ønsker man at medvirke begge dage vil man blive prioriteret først ;-)

Note: Vi booker også så lokale som muligt, fra Lolland eller det sydlige Sjælland. Andre kan godt tilmelde sig, men det vil blive de sidste vi booker... hvis vi mangler i disse aldersgrupper mv!

Optagelserne er den 2. februar i tidsrummet fra 15.30 - 02.00 (Nakskov)

&

Den 3. februar i tidsrummet 16.00 - 02.30 (Nakskov)

Optagelserne er udendørs, dog med ophold i store opvarmede telte. Derfor anvises det at man klæder sig varmt på. (Info følger til de udvalgte)


Vi mangler følgende statister:

Vi søger enkelte børn mellem 10-13 år med en eller begge forældre (Evt. søskende fra samme smittekæde)

Kvinder/ mænd mellem 25-65 år. (Gerne kærestepar/ grupper fra samme smittekæde)

Hver person lønnes med et honorar på 750 kr. pr. optagedag

Der vil være fuld forplejning og varme drikke på optagelsen, men det anvises at man har spist hjemmefra da der først er forventet aftensmad omkring klokken 20.00

Covid
OBS! Produktionen følger gældende retningslinjer angående COVID-19, og har en særlig medarbejder med sundhedsfaglig baggrund tilknyttet, der sørger for sikkerheden omkring dette. Derudover anbefales det, at man bliver testet for COVID-19 i forbindelse med (inden) medvirken i serien.
Alle bliver testet forud på optagelserne på selve optagedagen, foretaget af vores sundhedsfaglige personale, med en test (i næsten) der kan give svar på 15 minutter.

Om Serien
“Chosen” omhandler den 17-årige Emma, som altid har følt sig udenfor i den by hun er født og opvokset i: Middelbo.
Byen blev for 17 år siden ramt af en meteor, hvilket gjorde Middelbo til en international turistattraktion. Dette gjorde selvfølgelig byens borgere stolte af meteornedslaget - men ikke Emma. Og da hun finder ud af at historien om meteoren måske er en løgn, gør hun det til sit projekt at undersøge meteornedslaget.
Hvad hun troede var et fupnummer for at tiltrække turister til Middelbo, viser sig dog ikke at være sand. Sandheden er i virkeligheden langt værre...

Så synes du, det er spændende at være foran kameraet? Og kunne du tænke dig at komme med bag kulissen, og være med, når “Chosen” ruller over skærmen?

Så skal du tilmelde dig dette opslag!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1509 Sidevisninger