Audition: Teaterarkiv for Vesterlund/ Give Teaterforening

Kortfilmkonkurrencen "WTA" (Winner Takes All)
er åben - Se alle bidrag her


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Teaterarkiv for Vesterlund/ Give Teaterforening

Deadline inden d. 1. januar 2023

Teaterarkiv for Vesterlund/ Give Teaterforening

De Sorte Hatte er et lille amatørteater med base i Give i Midtjylland, som er sprunget ud af Vesterlund/Give Teaterforening. Vi er et forholdsvist ungt teater, som er “ej blot til lyst” men også er opstået af manglen på teater i lokalområdet. Vi spiller hovedsageligt vores egne forestillinger skrevet af vores faste instruktør, Nate Wangel, men vi har også haft fat i andres manuskripter som ‘Faders Kop’ af Benny Andersen, som vi spillede i forbindelse med indvielsen af en friluftsscene i lokalområdet.

Vi henvender os hovedsageligt til ungdommen, men vi har også planer om at spille forestillinger henvendt mod et bredere publikum. Vores planer for fremtiden er at spille en eller to årlige forestillinger på diverse efterskoler og scener i Jylland.

Vi vil gerne samle et arkiv med en stor blanding af køn, aldre, farver og størrelser. I øjeblikket arbejder alle på holdet gratis, men målet er at kunne betale vores skuespillere for deres hårde arbejde. Ligesom vi alle arbejder gratis, har vi heller ikke mulighed for at dække transport. Til gengæld lover vi at der altid er god stemning i øvelokalet!

Mange hilsner
Vesterlund/Give Teaterforening og De Sorte Hatte

Tilmeld dig teaterarkivet direkte fra din profil. Alle profiltyper kan søge, og alle teaterscener kan gratis få oprettet et lignende arkiv som assisterende rekrutteringsplatform til deres forestillinger

Skuespillere som er tilmeldt teaterarkivet vil få personlig henvendelse omkring rekruttering af spillere i forhold til auditionsSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1453 Sidevisninger