Casting: Kortfilm er gudernes værk for skuespillere på alle niveauer - Men hvorfor?


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Kortfilm er gudernes værk for skuespillere på alle niveauer - Men hvorfor?

Deadline inden d. 1. januar 2022

Kortfilm er gudernes værk for skuespillere på alle niveauer - Men hvorfor?

For snart 22 år siden (1999) da DASK startede op var formålet at hjælpe kortfilmproducerende i deres castingproces, men samtidigt også at hjælpe skuespillerne i deres. En uovertruffen synergieffekt skabes i dette bånd mellem filmskaber og skuespiller. Et bånd der kan være kimen til en fremtidigt samarbejde der kan betyde mere en man aner.

Af samme årsag har vi genem årtier samarbejdet tæt med langt de fleste Film- og medieuddannelser i Danmark og assistere ALTID kortfilmproducerende i deres castingproces. Vi formidler ikke bare, vi assisterer og hjælper. Det ligger i vores DNA at gøre det, det er det vi er skabt for... selvom vi også gør mange andre ting ;-)

Her på siden under "Castings", kan du ansøge via selftape direkte til en lang række af landet filmskoler (Tjek det ud)

Men hvad er dit syn på kortfilm?

Hvorfor tænker vi at du skal være meget begejstret for at medvirke i kortfilm på alle niveauer og skal prioritere dem frem for alt andet, selvom langt fra alle er lønnede eller dækker dine udgifter?

Hvorfor er kortfilmene så vigtige?

Skriv dine svar ved at logge på din profil, så bringer vi dem måske her i dette opslag ;-)

..................

Michael Robdrup

Kortfilm er uvurderlig træning for dit skuespil, nyttig udvidelse af dit netværk og god reklame for dit arbejde. Du får trænet dit skuespil – hvordan du interagerer med dine medspillere, hvordan du virker på kamera, hvordan din stemme lyder. Alle disse ting kan du studere efterfølgende og arbejde på at forbedre og forfine.

Du får udvidet dit netværk – unge filmfolk på vej op kommer du med stor sikkerhed til at møde igen, hvis du fortsætter i branchen, og har de haft en god oplevelse og indtryk af dig, vil de måske anbefale dig til andre eller selv bruge dig igen – og næste gang er det måske i en større produktion. Og hvem ved, du kan jo komme til at arbejde på den første film af den næste nye Thomas Vinterberg, Lars Von Trier eller Susanne Bier.

Du får materiale der kan bruges i en showreel til at promovere dig selv og dit skuespil, i modsætning til statistarbejde eller reklamefilm, hvor der ofte ikke er materiale nok at vise frem af dig og det du kan. Det kan kortfilmen.

Jeg har selv lavet mange kortfilm i forskellige vægtklasser og kvaliteter; har næsten aldrig fået en krone for det, men har lært af dem alle og fået gode venskaber, forbindelser og fantastiske oplevelser at tage med videre.

Jeg kan kun anbefale det på det varmeste!


........

Dit svar?Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1467 Sidevisninger