Casting: (Monolog 1) Corona-monolog skrevet af Hauke Oldenburg (Filmatisering)

dette opslag på Facebook

(Monolog 1) Corona-monolog skrevet af Hauke Oldenburg (Filmatisering)

Deadline inden d. 1. marts 2021

(Monolog 1) Corona-monolog skrevet af Hauke Oldenburg (Filmatisering)

I midten af februar 2021 udskrev DASK-online en monolog-konkurrence hvor skribenter kunne indsende en monolog med tydelig inspiration i Peter Schrøders ikoniske "Det er fandme uhyggeligt du" monologer.

Vi bringer her vores udvalgte 3 monologer i 3 forskellige opslag, som du nu skal filmatisere inden 1. marts (Alle profiltyper kan deltage)Din opgave:

- Læs, lær og indspil denne monolog efter bedste evne

- Du må godt lave mindre justeringer af teksten og formen, så du skal ikke nødvendigvis være helt tekstnær, men det skal være MEGET tydeligt at det er denne monolog du laver og at formen/ formatet er genkendeligt fra Peter Schrøders monolog (Se video ovenfor)

- Du kan indsende 2 versioner af hver monolog via vores CastSelvsystem når du er logget på din profil (I kategorien casting)

- Din filmatisering skal være indsendt via vores CastSelvsystem som anvist via opslaget fra din profil senest den 1. marts klokken 23.59


Voteringen
Forfatteren af monologen vælger i samråd med os "Vinderen" af monologen.
Vinderfilmen bliver vist her i opslaget på DASK-online

Held og lykke ;-)


(Monolog 1) Corona-monolog skrevet af Hauke Oldenburg:

KOMMER IND PÅ SCENEN, RØMMER SIG SOM OM HAN HAR KRILLER I HALSEN. STIKKER SNUDEN HELT IND I KAMERAET

"Darrv... nå. Er det nu dig igen?"

TRÆKKER SIG PLUDSELIG TILBAGE FRA KAMERAET MED ET FORSKRÆKKET UDTRYK I ØJNENE

"Nå nå du... kom ikke for tæt på"

GÅR ET PAR SKRIDT BAGLÆNS OG LAVER EN CORONAHILSEN MED ALBUEN. GÅR ET PAR SKRIDT FREM, LÆNER SIG FOROVER OG NÆRMEST HVISKER

"Corona, du, mmm." "Det er ikke en mexicask øl."
"Det fa'me uhyggeligt du."

RETTER SIG OP

"Ja altså ikke at vi måtte slå en masse mink ihjel og lade dem forurene vores grundvand. Vel? Ingen kan lide stanken af mink alligevel - og det er jo osse I Jylland, ikk? De drikker alligevel ikke vand derovre, kun tyske bajere....."
"Nej, at vi nu ikke kan få en dansk bajer med vennerne i kolonihaven.. Og hvem kan nøjes med fem venner, du."

HVISKENDE;
"DET, er fa'me uhyggeligt, du!" "Og så skal vi høre på hende nordjyden med det stramme ansigt og en stemme der er dybere end Darth Vaders der næsten hver uge fortæller os at "nu må vi stramme yderligere op"

"Hør her du, hvis jeg strammede yderligere op ville jeg skide diamanter..."

"Jeg har ikke set min demente mor siden sidste år, ungerne kravler op ad væggene og er ved at splitte hytten af i kedsomhed...

"Hunden er snotforvirret og kan ikke finde ud af at den nu kun skal sove om natten og ikke om dagen...DEN GIDER IKKE GÅ FLERE TURE!" "Og når man så skal I Netto, du, for at købe sin høkerbajer som man skal drikke alene og derfor nu også er alkoholiker, så skal man iføres rumdragt og sprittes af så man lugter som en flaske billig vodka og DER møder sølvpapirshatte der bærer snotsprederviser eller ikke noget og tror at de er undtaget fra alle regler, maser sig op i røven på en i kassekøen og råber (SIGES BØVET) "Det er bare en influenza". "Ved du hvad man sku? Man sku tage alle de der coronafornægtere - og smide dem på en øde ø, du. Og så skulle man hælde billig vodka over dem du og lade dem tørre sig I røven med snotsprederviser. Så sku du saaatme se afstand du.

HOLDER EN PAUSE, OG NÆRMEST RÅBER

"Det er fa'me for uhyggeligt, du"

GÅR TILBAGE I LOKALET OG KOMMER FREM IGEN, LØFTER PEGEFINGEREN.

"Og nu kommer vaccinen, du" "Så skal vi alle have et stik i armen du, - og så et til.." "Så skal der saaatm'e være fest du. Med bajere og rumdragter på bålet du. Og de der antivaccere, og coronafornægtere.

De kan så sidde på deres øde ø med afstand og plastiksplinter I røven."

GÅR LIDT TILBAGE, KOMMER IND I KAMERAET IGEN OG RØMMER SIG

"Men først, du. Så holder vi afstand. Og drikker vores bajere alene."

NÆRMEST HVISKENDE "Det andet. Det er fandme for uhyggeligt, du"Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1061 Sidevisninger