Viden om

Kan det virkeligt være rigtigt at lønnen er SÅ høj?


dask nyhed

Kan det virkeligt være rigtigt at lønnen er SÅ høj?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Kan det virkeligt være rigtigt at lønnen er SÅ høj?

Vi har i skrivende stund (24/2 2021) en reklamefilm opslået med Castselv ansøgning, hvor vi søger en kvinde i aldersspændet 28-34 år (Spillealder 32)

Der er tale om 1 optagedag og denne aflønnes med 100.000 kr.

Langt de fleste af de henvendelser vi modtager går ikke på opgaven i sig selv, men på lønnens størrelse. Kan det virkeligt være rigtigt!!!

Ja, mange glemmer... eller ved ikke, at reklamefilm IKKE aflønner efter den tid du bruger men på den eksponering du får. Eksponeringsgraden gør dig nemlig arbejdsløs i en periode alt efter kontraktens forløb.

Hvis der er udløb på kontrakten (1-2 år) vil beløbet ikke komme op i denne størrelse, men hvis der er tale om Buy-out aftale, bliver det mange gange tilfældet. Specielt hvis der er tale om en hovedrolle.

Med en sådan aftale kan reklamefilmen eksponeres ubegrænset... også om 10 år i teorien. (Det forekommer dog yderst sjældent)

Men i en periode på en 3-5 år vil du efterfølgende få svært ved at medvirke i andre reklamefilm, fordi du muligvis vil blive genkendt som "pigen fra...". Ingen ny kunde vil have en til at reklamere for et produkt som leder tankerne over på et andet produkt.

Hvis Søren Pilmark skulle lave reklamefilm igen, var der nok mange der ville tænke "DSB" selvom alle godt ved at han jo er skuespiller... Men vi ville tænke DSB! Ikke en god reklame for bolscher hvis hovedpersonen "Brander" noget andet.

Med denne form for aftale "Købes" du fra at lave andre reklamefilm. Derfor er der også altid forbehold når du kommer til reklamefilmcasting, og der spørges altid indtil hvad og hvornår du ellers har lavet reklamefilm.

Generelt anbefaler vi at du undgår Buyout kontrakter, mm. du altså lønnes ordenligt, ellers skyder du dig selv i foden ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3586 Sidevisninger