Viden om

Selftape/ CastSelv og videregivelse af personlige oplysninger


dask nyhed

Selftape/ CastSelv og videregivelse af personlige oplysninger

Deadline inden d. 1. januar 2025

Selftape/ CastSelv og videregivelse af personlige oplysninger

Al casting i DK/ verden foregår i en eller anden grad i castingprocessen via selftape eller CastSelv (Som vores system hedder). Her indsender du egenproducerede castingoptagelser af dig selv i forskellig kontekst efter rollens beskaffenhed.

Du skal være særlig opmærksom når du sender den producerende dit videomateriale.

Modtageren er underlagt GDPR (persondataloven) men sender du løse videofiler via mail eller via weetransfer, er det vigtigt at du får en bekræftigelse på at dit materiale slettes igen når castingen er ovre. Kun på denne vis sikre du at dit castingmateriale ikke ligger og svæver i en sky ude i cyberspace.

Castingoptagelser er yderst personlige og du skal sikre dig at dine data slettes, som loven foreskriver.

I gennem vores system linker du til en video du selv har lagt op via din profil på youtybe. Det vil med andre ord sige, at du hele tiden har kontrollen over dit eget materiale og selv kan fjerne det igen. Du kan selv bestemme hvem der skal kunne se din video og det skal ikke downloades for at kunne blive gennemset.

Vi anviser altid at du sender dine selftapes eller castselvvideoer via et link som du har kontrol over. Så er du sikret på bedst mulig vis.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1551 Sidevisninger