Andet: Hvidstengruppen 2 takker af - og takker de mange medvirkende statister


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Hvidstengruppen 2 takker af - og takker de mange medvirkende statister

Deadline inden d. 1. januar 2022

"Hvidstengruppen 2" takker af - og takker de mange medvirkende statister

Sidste våde stik i Padborg er taget og filmproduktionen er på vej til de sidste optagelser i Riga (Letland) for at sætte punktum for hvad der forhåbentlig bliver et mesterværk som den første film. Filmen forventes at have premiere 1. juledag 2021

Denne film har været et enormt projekt, som har fyldt meget og været længe under vejs og som nu står ved sin afslutning.

Castingen startede i slutningen af 2020 og vi castede en lang række småroller i januar og februar og tog sidenhen hul på den enorme opgave det er at finde statister til en sådan produktion, ikke kun i antal men også fordi man skal passe ind i en kompleks sammenhæng og at man skal passe tøjet. Heldigvis blev vi assisteret i processen af meget kyndige hænder. (Sidsel og Solveig)

Omkring 1000 statister har været på optagelse fra 12. april - 26. maj og har under hele forløbet haft vejrguderne at kæmpe med. Sikke en indsats, sikke et mod. Tak!

Når himlen åbner sig i majkulde efter timers ventetid kan det være svært at holde humøret højt, men bare ikke på denne produktion. Vi har været mødt af statister med en helt fantastisk indstilling og vilje, og det er værdsat af os og af produktionen. Sådanne præstationer huskes, og det belønnes også i det endelige resultat.

Vi har kunne glæde omkring 1000 mennesker med at de kunne medvirke i denne produktion, men har måtte skuffe mange mange flere. Det er naturligvis et vilkår at alle ikke kan være med, selvom man kan, har lyst og måske faktisk også passer tøjet.

Eksempelvis kan nævnes at vi til den store dag med 350 statister den 24. maj i Randers ved Hvidsten Kro, havde næsten 3000 ansøgere til de 350 statistroller. Vi kunne her have benyttet hovedparten, men må jo træffe nogle valg, som i nogle tilfælde godt kan virke lidt tilfældige.

I alle produktioner er der desværre nogen vi må skuffe, i særdeleshed denne.


Hvis du har billeder fra optagelserne du gerne vil dele med os og andre DASKere, bedes du sende os dem via vores info mail som du finder under "kontakt". Skriv i emnefeltet "Billeder fra Hvidsten".

Ved lejlighed vil vi poste et samlet udvalg af billederne i vores facebookgruppe. Mange har allerede postet i vores gruppe, men det kommer til at fylde for meget for de mange vi har i gruppen som jo ikke er en del af produktionen. Men vi vil gerne dele dine billeder og minder fra optagelserne, så vi gør det på denne vis i stedet.

I forbindelse med filmens premiere forsøger vi at afholde et arrangement, enten i samarbejde med produktionen eller for os selv. Det har vi gjort ved flere andre lejligheder og har alle gange været en stor succes. Vi vender tilbage hermed når vi nærmer os premieren.

Men endnu en gang tak for indsatsen og tålmodigheden til alle medvirkende statister og ansøgere.

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1151 Sidevisninger