Viden om

Hvilken indflydelse har du i udvælgelsesprocessen?


dask nyhed

Hvilken indflydelse har du i udvælgelsesprocessen?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Hvilken indflydelse har du i udvælgelsesprocessen?

Hvilke muligheder har du for at påvirke din sandsynlighed for udvælgelse. For det har du... altså muligheder.

Nå vi laver opslag har vi mange gange 100vis af ansøgere, ofte til ganske få roller.

Vi leder jo efter noget specielt. Nogle er bare bedre politibetjente end andre og heller ikke alle kan spille skater eller pizzabud.

Den kompleksitet kender du ofte ikke til på den anden side. Hvad vil instruktøren have, og laver han om... skæres antal af statister ned i processen. Du venter enten svar eller ikke svar, hvor frustrerende det end kan være.

Men du kan hjælpe dig med at hjælpe os, meget mere simpelt end du måske tror.

Dit profilbillede er altafgørende i denne sammenhæng. Når vi i vores billedvejledning efterlyser neutrale billeder, hvor vi kan se din øjenfarve skyldes det at vi bedre kan vurdere dig, men også at du automatisk kommer i spil til flere roller.

Jo flere roller du er i spil til, desto større sandsynlighed for udvælgelse har du i sagens natur.

Så billederne er meget vigtige, ganske som det er vigtigt at du udfylder din profil, så vi kan se din højde, vægt... læse om dine ambitioner og se hvis du har noget relevant erfaring fra tidligere. Alt sammen data vi vurdere ud fra...

Du skal huske på at mange der kigger på din ansøgning, måske ikke kender dig fra tidligere. Alt hvad du har på din profil eller mangler sender os et signal. En tom profil med et uhensigtsmæssigt profilbillede sender ikke de rette signaler.

Du vil opleve at når så henvendelsen kommer og du kommer på optagelse, vil der være en øget sandsynlighed for at statistkoordinatoren henvender sig næste gang. Denne gang skelnes der måske slet ikke til din profil, men fordi statistkoordinatoren havde en god oplevelse med dig.

For jo, man bruger ofte dem man ved fungere.

Tip: Når du ansøger et opslag giver vi dig mulighed for at skrive en kommentar. Det skal du benytte dig af, i korthed, hvis du har noget på hjerte.

Desuden kan du altid afmelde dig opslag igen, skulle du blive forhindret eller have lavet andre aftaler.

Tilmelder du dig opslag, hvor du takker nej efterlader det ikke et godt indtryk og det ligger måske ikke ligefor at ringe til dig næste gang som den første.

Uanset hvad, så skal man vise man er aktiv. Men man skal ikke søge opslag man ikke passer til, det ser vi meget ofte. Søger vi mænd er det lidt uheldigt hvis børn og kvinder søger, det efterlader heller ikke et godt indtryk.

Så er der jo også muligheden for at opgradere din profil til det niveau du ønsker (Statist- eller skuespillerprofil eller måske endda til agentprofil) Fælles for alle opgraderinger er at du optimere din sandsynlighed for at blive valgt, fordi flere og flere producerende kan se din profil og kontakte dig.

Ellers følg med, opdater din profil, skriv i kommentarfeltet når du søger og ansøg de opslag hvor du matcher og har tid og lyst...

Med tålmodighed kommer mulighederne ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1675 Sidevisninger