Andet: Facebook/ Instagram - KonkurrenceVinder - Clara Egemark Strangholt


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Facebook/ Instagram - KonkurrenceVinder - Clara Egemark Strangholt

Deadline inden d. 1. januar 2022

Facebook/ Instagram - KonkurrenceVinder - Clara Egemark Strangholt

I Juli måned udskrev vi på DASK-online en facebook- og instagram konkurrence. Konkurrencen gik i sin korthed ud på at man skulle engagere sig på vores sociale medier, som vil gøre en "Top of mind" for os i den anden ende.

Hele vores koncept er bygget op på det grundlag at vores brugere engagere sig og forholder sig aktive.

Og vi har nu fundet en helt suveræn vinder. Der er faktisk ikke nogen der end kommer tæt på i denne konkurrence.

Clara har været der som en høg når vi har delt opslag, og det er ikke gået ubemærket hen. Det er ikke kun på Sociale medier, men også i dygtiggørelsesprocesserne Clara er aktiv. Du har sikkert mødt Clara på nogle af vores kurser, set hende via vores selftapekonkurrencer, læst hendes tekster eller set hendes dialog som du også kan finde her på siden. Og naturligvis er Clara et fast element når vi har vores Zoom møder.


Følger du os som Clara?

- Besøg vores facebookgruppe KLIK HER

- Besøg vores Instagram KLIK HERPræmie/ Valgfri profiltype
Clara som er i vores "Top of mind" og som har gjort sig positivt bemærket på vores facebookgruppe og sider og instagram, vinder vores konkurrence og modtager en valgfri profiltype, som hun selv kan gøre brug af eller give videre til 3. part.


Har du eksempelvis en gratis profil kan du vælge en statistprofil eller en skuespillerprofil. Har du en statistprofil kan du vælge en skuespillerprofil og har du en skuespillerprofil kan du vælge en Agentprofil... Har du en Agentprofil i forvejen modtager du en Agentprofil for 2022 ;-)

Din skuespillerprofil/ statistprofil udløber kun hvis du er inaktiv i 3 måneder og skal aldrig fornys, mens en Agentprofil dog udløber ved årsskiftet, men skal kun fornys hvis du selv har ønske om det.Clara har allerede en Agentprofil, KLIK HER:

Tillykke til vores ihærdige, men også dygtige vinder ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


247 Sidevisninger