Viden om: Din jobsandsynlighed mangedobles de næste måneder - men hvorfor?


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Din jobsandsynlighed mangedobles de næste måneder - men hvorfor?

Deadline inden d. 1. januar 2024

Din jobsandsynlighed mangedobles de næste måneder - men hvorfor?

Mange faktorer kulminere i det forestående efterår, som optimere din sandsynlighed for at få jobs. Både som skuespiller, men i særdeleshed som statist.

Covid har i sagens natur været et spøgelse gennem de sidste snart 2 år. Ikke at filmbranchen har stået stille, bestemt ikke... men antal af cast/ og statister har i sagens natur været begrænset. Med så mange vaccinerede og testmuligheder åbnes der nu for alvor op til at flere må samles. Det vil med andre ord sig at de produktioner der er, har/ kan have brug for flere folk end den sidste tid har været... og det øger i sagens natur din jobsandsynlighed.

Vi står desuden overfor en lille flaskehalsudfordring. Hvor foråret og sommeren var relativ stille, kommer efteråret til at blive tilsvarende travlt. Specielt omkring KBH, som sædvanligt.

Der kommer en bølge at TV-serier og spillefilm også er der naturligvis højsæson for kortfilm i stor stil. Vi kigger ind i en rekordstor mængde af produktioner på samme tid!

Mange produktioner, på samme tid, der søger flere folk end normen har været øger din jobsandsynlighed betragteligt, men der er flere forhold der gør sig gældende...

Filmproduktioner generelt optages på hverdage. Vi har lige haft sommerferie og folk har opbrugt deres ferie, hvorfor de holder igen på deres feriedage. Vi har rekordstor tilslutning i ungdomsuddannelser og videregående uddannelser og den generelle ledighed er også rekordlav. Vi kommer i efteråret til at se markant færre ansøgere end ellers...

Alle disse forhold gør at din jobsandsynlighed er yderst god.

Derfor,

Hvis du vil i job er det i den kommende tid kan du med en simpel indsats virkelig kan få nogle oplevelser. Men det kræver stadig at du er aktiv og opsøgende på vores opslag og ikke mindst tager dig tid til at opdatere din profil med tekst og billeder...

Men også at du får søgt de jobs der passer dig og at du er opmærksom på at få søgt disse jobs så tidligt i processen som muligt. Når der er trængsel som der er nu, bookes folk hurtigere end normalt. Men det er også vigtigt at du kun melder ind på opgaver hvor du passer til vores beskrivelser. Du får ikke job af, at være mand hvor vi søger kvinder ;-)

Når nu skævdelingen af jobs nu, og generelt, anviser vi jyder og fynboer at søge mod de jobs der er i KBH. Inden du søger det enkelte job, skal du naturligvis sikre dig at det er dig logistisk muligt. Skriv i kommentarfeltet når du tilmelder dig et opslag, hvordan din fleksibilitet er... om du har egen bil, eller kan overnatte ved noget familie.

Normalt bookes folk så lokalt som muligt, netop fordi de fleste produktioner kun giver påskønnelse eller symbolsk honorar, men du kan trække evt. transportudgifter fra over skatten som befordring uanset om du modtager gavekort eller honorar. Det gør i mange tilfælde at din udgifter går i nul, eller bliver begrænset betragteligt.

Vi går en travlt tid i møde, så hvis du er klar er der jobs i vente ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


648 Sidevisninger