Audition: Audition/ Grease - Frøbjerg Festspil


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Audition/ Grease - Frøbjerg Festspil

Deadline inden d. 3. oktober 2021

Audition til ”Grease”

Frøbjerg Festspil inviterer hermed skuespillere, sangere og dansere til audition på næste års kultmusical ”Grease”.

Castet besættes udelukkende med frivillige (ikke lønnede), og der ydes ikke kørselsgodtgørelse ift. prøver og forestillinger.

Audition finder sted lørdag d. 2. og søndag d. 3. oktober på Teaterskolen TOPPEN, Slotgade 18, 1. sal, 5000 Odense C. Man får en audition tid en af de nævnte dage.

”Grease” opføres på Frøbjerg Bavnehøj i perioden 3.-20. august 2022. Prøveforløbet starter ultimo marts og frem til midt juni – herefter sommerferie frem til 22. juli, hvor opløbsperioden starter.

Praktisk information til aspiranterne:

Idet alle de unge (både rollerne og ensemblet) skal være gode dansere, adskiller vores audition sig fra de øvrige år – se info nedenfor.

• Uanset køn skal man minimum være fyldt 16 år på audition dagen.

• Er du under 35 år, skal du først til en danseprøve – dette foregår i mindre hold, hvor du er inde og danse sammen med andre aspiranter. Du skal ikke forberede noget selv.

• Såfremt vi vurderer, at du har de nødvendige danse kompetencer, skal du efterfølgende til en almindelig sangprøve, hvor du skal synge en sang, som du har forberedt hjemmefra (efter tilmelding til audition, vil du få en mail med info om hvilket nummer du skal forberede).

• Er du over 35 år, behøver du ikke til en danseprøve (men ønsker du at medvirke som danser, skal du naturligvis til en danseprøve). Du skal synge en sang, som du har forberedt hjemmefra – og det er uanset om du ønsker at gå til audition både som danser og skuespiller (se tilmelding for info om hvilket nummer du skal forberede).


• VIGTIGT:
Musicalen kræver et velsyngende stationært kor, som kommer til at stå sammen med orkesteret (de er dermed ikke på scenen). Derfor er det også muligt at tilmelde sig vores audition, hvis man udelukkende ønsker at synge – og vi håber at se en masse gode sangere, da ”Grease” som bekendt er fyldt med stribevis af hits.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


826 Sidevisninger