Audition: Børnefilmfestival BUSTER søger performere/ skuespillere, KBH


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Børnefilmfestival BUSTER søger performere/ skuespillere, KBH

Deadline inden d. 17. september 2021

HAR DU EN PERFORMER ELLER SKUESPILLER I MAVEN?

Har du talent for at skabe god stemning omkring dig? Så bliv frivillig på Nordens største Børnefilmfestival BUSTER i perioden 27. September til 10. Oktober 2021 i 4 af Københavns største biografer, når BUSTER går live med en række arrangementer.

Periode: Du skal som minimum kunne deltage 2-3 dage i perioden mandag 27. september til søndag 10. oktober kl. 8.30 - 14, samt en forberedende workshop inden festivalen d. 17 september.

Vi har brug for performers, der kan varme en biografsal fuld af unger op med dans, sang og underholdning. De forskellige events er tilrettelagt, som små performances med dans, sang og replikker og manuskript, som du vil modtage instruktion i på til workshoppen inden festivalen, sammen med resten af holdet.

De forskellige events afvikles i tidsrummet 8.30 - 14.00 i CinemaxX, Cinemateket, Empire og Grand teateret i festivalperioden. Dertil er der forberedelsestid og kort opfølgning med BUSTER holdet i biografen, efter showet.

DU får masser af erfaring i at performe, varme et publikum op og indgå i et filmfestival-team. BUSTER får nye ansigter fuld af energi og power på scenen.

Fordele: Vi gir forplejning, et par biografbilletter og dækker din transport delvist. Vi stiller krav til børneattest.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


925 Sidevisninger