Viden om

Din aktivitet er helt afgørende for om du kommer på optagelse


dask nyhed

Din aktivitet er helt afgørende for om du kommer på optagelse

Deadline inden d. 1. januar 2025

Din aktivitet er helt afgørende for om du kommer på optagelse

Vi har i skrivende stund (1/9 2021) 32000 profiler og vi sender ca. 8000 på optagelse hvert år. I 2021 tyder det på at vi kommer til at runde de 10.000 ;-)

Hvis man leger med tanken og siger at alle 10.000 fik et job, så var der hele 22.000 som ikke så skyggen af et job... Men så firkantet er verden ikke.

Der er flere jobs til mænd, der er flere jobs på Sjælland og der er bare flest jobs til folk i 30erne. Det er ikke vilkår vi har indflydelse på, men virkeligheden.

Der er mange der lander mange jobs, rigtig mange jobs og nogle der forbliver arbejdsløse.

Din succes afspejler sig helt grundlæggende i dit engagement på siden her. Din sult efter job og mulighed for at være fleksibel. - Men det handler langt fra kun om at søge job, det kræver også viden om hvordan man lander jobbet. Kunsten er ikke at søge jobbet, det har du gjort med et par klik. Kunsten er at landet rollen!

Hver gang du logger ind kommer du først i vores søgning. Agentprofilerne øverst, derefter skuespillerprofiler, herefter statistprofilerne... og gratis profilerne ses slet ikke mm. de selv aktivt søger opslag, også kontaktes de kun hvis der er manglende ansøgere blandt de øvrige profiltyper... eller hvis man ikke kan finde den rigtige!

For du skal være RIGTIG til rollen!

Alt for mange søger alt for mange opslag de ikke kommer i nærheden af. Hvis du ikke matcher vores beskrivelse i de opslag der postes, kommer du ikke videre i processen.

Så du skal være tålmodig og vente på noget der passer til dig som rolle, men mange gange også geografisk.

Når henvendelsen så kommer er det vigtigt at du så rent faktisk også kan. Hvis man oplever at kontakte dig forgæves, eller hvis det bliver for omstændigt at lave en aftale, så er du bare ikke den første man ringer til næste gang.

Man kan selvsagt godt miste modet, hvis man sidder med følelsen af at man er aktiv og man søger og søger uden held.

Men du skal huske, at du er ikke den eneste der søger. På vores lineups eksempelvis har vi mange gange over 500 ansøgere og til vores populære serier over 1000.

Du skal forvente at få 1 job for hver 15. job du søger... som du passer til som kvinde. Som mand er det 1 af 8. Børn under 15 er det 1 af 30. (Estimeret)

Så hvis du søger mere, uden at få job er det et helt andet sted du skal kigge... På din profil. Er den opdateret med tekst og billeder. Nye vellignende billeder. Vi l os som ikke kender dig ringe til dig? - Tag et kig på vores profiler fra forsiden - Hvem ville du ringe til. Der er bare nogen der er mere interessante end andre. Ikke fordi de er det, men fordi de har gjort sig umage og fordi de viser at de tager det seriøst.

Men hvor aktiv skal man så være?

Det bedste er at kigge forbi siden hver dag, men det er måske lige i overkanten for de fleste. Men en gang om ugen som min.

Hvis du har valgt at læse helt her ned til, så er det fordi du er en af de sultne og aktive. Problemet med de fleste er at de gider ikke tage sig tiden til at få indsigten.

Det er det der skiller dig fra dem ;-)

Så du kæmper ikke med 32000 om jobbet, langt fra...

Tak fordi du er her ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1441 Sidevisninger