Audition: FRIVILLIGE SKUESPILLERE & CREW SØGES TIL HORROR LABYRINTER I TIVOLI FRIHEDEN!


dask nyhed
dette opslag på Facebook

FRIVILLIGE SKUESPILLERE & CREW SØGES TIL HORROR LABYRINTER I TIVOLI FRIHEDEN!

Deadline inden d. 24. september 2021FRIVILLIGE SKUESPILLERE & CREW SØGES TIL HORROR LABYRINTER I TIVOLI FRIHEDEN!

Kunne du tænke dig at være en del af Danmarks største Halloween forlystelse og være med til at skræmme Frihedens gæster? Så er det nu du skal slå til! DYSTOPIA Entertainment indtager Tivoli Friheden, hvor vi åbner for Cirkus DYSTOPIA og DelusionsFABRIKKEN.


VI SØGER:

Engagerede skuespillere, make-up artister, tekniker, sikkerhedsvagter, fotografer, kostumierer, dekoratører m.v. - der er noget for alle!


VI TILBYDER:

Årskort og turbånd til Tivoli Friheden, samt invitation til fester og sociale arrangementer. Derudover får man fede oplevelser, samvær med en masse fantastiske mennesker, udvidelse af dit netværk og mulighed for at lære fra nogle af landets bedste inden for interaktiv horror teater. Vi sørger for forplejning, kostumer, make-up, instruktion mm. og der er mulighed for overnatning.

KORT OM OS: Forlystelsen er specialdesignet af horror-eksperterne fra DYSTOPIA Entertainment, som siden 2014 har skræmt over 80.000 sjæle over hele landet og blandt andet er kendt fra finalen i Danmark Har Talent. Gennem et samarbejde med Recreational Fear Lab ved Aarhus Universitet, bygger oplevelsen bl.a. på horrorforskning og psykologiske studier.


Cirkus DYSTOPIA og DelusionsFABRIKKEN har premiere d. 16. oktober og afvikles hver dag frem til d. 24. oktober.

Ansøgningsfristen er d. 24. september.

Kender du en, som kunne have lyst til at være med?

Ansøg direkte via linket her (Kopier link)

ANSØG HER: https://forms.gle/5C3LByHjpbvpUWS66

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


360 Sidevisninger