Audition: FRIVILLIGE SKUESPILLERE (CREW) SØGES TIL ZOMBIEZOO VED ODENSE ZOO


dask nyhed
dette opslag på Facebook

FRIVILLIGE SKUESPILLERE (CREW) SØGES TIL ZOMBIEZOO VED ODENSE ZOO

Deadline inden d. 21. september 2021FRIVILLIGE SKUESPILLERE (CREW) SØGES TIL ZOMBIEZOO VED ODENSE ZOO

DYSTOPIA Entertainment indtager Odense Zoo, hvor vi åbner for ZombieZoo. Kunne du tænke dig at være en del af DYSTOPIA familien og være med til at skræmme Odense Zoos gæster i efterårsferien? Så er det nu du skal slå til!

VI SØGER

Engagerede skuespillere, make-up artister, teknikere, sikkerhedsvagter, m.v. Vi har brug for mange forskellige talenter, så hvis der er noget, som du føler, du kan bidrage med, så nævn det i ansøgningen!


VI TILBYDER

Som frivillig får man årskort til Odense Zoo, invitation til fester og sociale arrangementer m.m. Du får derudover fede oplevelser, samvær med en masse fantastiske mennesker, udvidelse af dit netværk og mulighed for at lære fra nogle af landets bedste. Vi sørger for forplejning, kostumer, make-up, instruktion mm.


PRAKTISK

Zombie Zoo opføres d. 16.-23 oktober kl. 18-21. Make-up, kostume og instruktion foregår fra om eftermiddagen med check-in fra kl. 13. Nogle funktioner kan møde senere ind end andre - dette aftales med frivilligkoordinatoren. Du skal som minimum kunne deltage 3 åbningsdage for at komme i betragtning. Alting foregår i Odense Zoo.

KORT OM OS: Forlystelsen er specialdesignet af horror-eksperterne fra DYSTOPIA Entertainment, som siden 2014 har skræmt over 80.000 sjæle over hele landet og blandt andet er kendt fra finalen i Danmark Har Talent. Gennem et samarbejde med Recreational Fear Lab ved Aarhus Universitet, bygger oplevelsen bl.a. på horrorforskning og psykologiske studier.


Ansøgningsfristen er d. 21. september.

Kender du en, som kunne have lyst til at være med?Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


300 Sidevisninger