Audition: FRIVILLIGE SKUESPILLERE (CREW) SØGES TIL MONSTRE I MØRKET VED DORF MØLLEGÅRD/ Nordjylland


dask nyhed
dette opslag på Facebook

FRIVILLIGE SKUESPILLERE (CREW) SØGES TIL MONSTRE I MØRKET VED DORF MØLLEGÅRD/ Nordjylland

Deadline inden d. 25. september 2021FRIVILLIGE SKUESPILLERE (CREW) SØGES TIL MONSTRE I MØRKET VED DORF MØLLEGÅRD/ Nordjylland

DYSTOPIA Entertainment indtager Dorf Møllegård i Nordjylland, hvor vi åbner for Monstre i Mørket. Kunne du tænke dig at være en del af DYSTOPIA familien og være med til at skræmme Dorf Møllegårds gæster i efterårsferien? Så er det nu du skal slå til!

VI SØGER
Engagerede skuespillere, make-up artister, teknikere, sikkerhedsvagter, fotografer m.v. Vi har brug for mange forskellige talenter, så hvis der er noget, som du føler, du kan bidrage med, så nævn det i ansøgningen!

VI TILBYDER
Fede oplevelser, samvær med en masse fantastiske mennesker, udvidelse af dit netværk og mulighed for at lære fra nogle af landets bedste. Vi sørger for forplejning, kostumer, make-up, instruktion mm. og bare en mega fed mulighed for at være en del af et fedt event.

PRAKTISK
Monstre i Mørket opføres d. 21.-23. oktober 2021 m. afvikling kl. 18:30-00:00 alle dage. Make-up, kostume og instruktion foregår fra ca. kl. 13.30 om eftermiddagen.

Arrangementet foregår v. Dorf Møllegård, Storskovvej 39, 9330 Dronninglund.

Ansøgningsfristen er d. 25 September.

KORT OM OS
Monstre i Mørket er specialdesignet af horror-eksperterne fra DYSTOPIA Entertainment, som siden 2014 har skræmt over 80.000 sjæle over hele landet og blandt andet er kendt fra finalen i Danmark Har Talent. Gennem et samarbejde med Recreational Fear Lab ved Aarhus Universitet, bygger oplevelsen bl.a. på horrorforskning og psykologiske studier.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


487 Sidevisninger