Viden om

Hvilke profiler slettes og hvorfor?


dask nyhed

Hvilke profiler slettes og hvorfor?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Hvilke profiler slettes og hvorfor?

Vi har mange profiler på DASK-online, faktisk over 30.000 af slagsen. 30.000 opdaterede vel at mærke. Men hvad vil det i vores optik sige at være opdateret.

Vi betragter i vores system folk at være aktive, hvis de har været logget ind på deres profil indenfor de seneste 3 måneder (Derfor også vores koncept med at betalende profiler udløber, og KUN udløber, hvis man har været inaktiv i 3 sammenhængende måneder)

Fra 3-12 måneder betragter vi folk som passive brugere. Det vil sige, folk der stadig kigger forbi vores hjemmeside løbende, men som ikke er aktiv søgende eller opsøgende... manglende interesse eller anden form for travlhed.

Fra 1-2 år, er den gruppe af brugere som vi betragter som inaktive. Mange her har helt mistet interessen og fokus og gemmer sig helt bagerst i vores system.

Dem der slettes fra vores system, er de profiler som har været inaktive i mere end 2 år.

Vores fokus og energi skal være på de brugere som viser os at de er aktive, er sultne og er opsøgende. I en travl hverdag vil vi gerne bruge vores tid på dem der kan og vil når de kontaktes. De passive og i særdeleshed inaktive profiler, bliver nogle gange direkte irriteret over henvendelser, hvorfor vores energi skal rettets mod dem der ønsker det.

Profiler som har oplyst forkerte kontaktoplysninger slettes også.

Dobbeltprofiler slettes også når vi støder på dem. Nu kan man i vores system ikke oprette sig flere gange med samme e-mail af samme grund. Men det hænder at de samme mennesker opretter sig fra forskellige mailadresser. Da slettes de profiler som ikke har været logget ind sidst, først.

Profiler uden profilbilleder, slettes også først i vores system. Det er et tydeligt tegn på at profilen er oprettet i hast og ved en spontan handling, uden synderlig vilje bagved.

Også slettes de brugere som udebliver fra opgaver de er booket til uden at de melder afbud. Det ser vi en stigende tendens til, desværre. Når der er travl i samfundet, i skolen og på arbejdsmarkedet er der nogle der bliver lidt "Ligeglade"... Men så slettes de i vores system, uden varsel.

På denne vis har vi et system som tilgodeser de aktive, men hvor de passive ikke glemmes med forsøges at blive aktiveret undervejs.

Ca. 15.000 af vores brugere er aktive, 10.000 er passive og 5.000 er inaktive.

Vi håber du er aktiv, for din aktivitet er altafgørende for hvor stor en succes du vil have med siden her og det netværk du opbygger undervejs ;-)

Tak fordi du er her ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1714 Sidevisninger