Statist: AKUTListe 3.0 for statister (Jan-marts), Stor KBH


dask nyhed
dette opslag på Facebook

AKUTListe 3.0 for statister (Jan-marts), Stor KBH

Deadline inden d. 1. marts 2022

AKUTListe 3.0 for statister (Jan-marts), Stor KBH

Læs venligst det hele igennem og tilmeld dig fra din profil, hvis du mener dette passer til dig ;-)

Vi tilpasser atter vores koncept med akutliste for statister. Tidligere har vi haft en akutliste gældende 1 år, men det er alt for lang tid. Det betyder, at alt for mange ikke kan når de får henvendelser, også ryger pointen jo med det akutte ;-)

Vi vil fremadrettet oprette en ny akutliste hvert kvartal, som man da skal tilmelde sig.


Konceptet (LÆS)

Vi søger statister (M/K 16+) med bopæl i og omkring StorKBH eller som har mulighed for at være i KBH indenfor en time!

Har du en særlig mulighed for at være fleksibel i januar, februar eller marts måned 2022? - og vil du have mulighed for at komme på optagelse med en times varsel (ofte lidt længere tid) et sted i StorKøbenhavn (Bil, metro/ bus) Så skal du tilmelde dig her uanset alder.

Skriver du dig op på vores akutliste i StorKBH vil alle statistkoordinatorer kunne få direkte adgang til listen og dermed dit telefonnr fra DASK, hvis de akut mangler statister. Dvs. at du kan få forespørgsler om statistjobs med ganske kort varsel.

Hvis du er på vores liste og takker NEJ til jobs 3 gange i træk vil du blive fjernet fra denne liste. I så fald er du ikke så fleksibel som det forventes.

Som med alle andre opslag kan du afmelde dig opslaget igen efter du er tilmeldt. Du kan altså tilmelde dig/ afmelde dig lige så mange gange du vil

Normalt kan alle profiltyper ansøge vores jobs her på DASK-online, hvor vi naturligvis prioritere vores betalende brugere først, den fordel skal man have som betalende. - Akut listen her er undtaget dette princip - Alle ansøgere/ profiltyper kommer i samme gruppe og har lige stor prioritering.

Som med alt andet statistarbejde skal du ikke forvente løn eller transportgodtgørelse, men det er vores krav til produktionen og statistkoordinatoren at der som min. er forplejning under optagelserne og en påskønnelse i form af gavekort på mellem 250-750 kr. eller et symbolsk honorar af samme størrelse. (Påskønnelser må aldrig sidestilles med løn)

Fra 1. marts 2022 vil vi lave en ny akutliste, som du skal tilmelde dig hvis du er fleksibel for den næste periode.

Som altid vil du blive påskønnet for din medvirken, enten med symbolsk honorar eller gavekort på ca. 250-500 kr. for en dags medvirken

Babu... og tak herfra og alle statistkoordinatorer


Log på din profil og ansøg som anvistSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2444 Sidevisninger