Audition: Frivillige ensemble søges til HOBBITTEN, Århus (Arkiv)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Frivillige ensemble søges til HOBBITTEN, Århus (Arkiv)

Deadline inden d. 1. maj 2022

Frivillige ensemble søges til HOBBITTEN, Århus (Arkiv)

Vil du have et magisk forår – så kig her!

Vi har haft vores infomøde og den første audition og en stor del af vores ensemble er fundet, men søger fortsat til enkelte funktioner og ønsker at kunne supplere vores eksisterende. Derfor dette arkiv.

Vil du med på en eventyrlig rejse? Vil du hjælpe Bilbo Sækker og troldmanden Gandalf i deres kamp om det gode mod det onde? Vil du være med til at skabe en fuldstændig enestående oplevelse?

Sommeren 2022 vender det Kongelige Teater tilbage til Aarhus med en storslået forestilling bygget på en af alle tiders største og mest elskede historier. Nemlig, eventyret om hobbitten Bilbo Sækker, troldmanden Gandalf og deres dramatiske rejse for at redde verden, som Tolkien beskrev det i historien om Hobbitten.

Forestillingen Hobbitten bliver spillet udendørs i det smukke landskab i og omkring Moesgaard Museum fra 20. maj 2022 og frem til 25. juni 2022. Der vil være plads til ca. 3.000 siddende gæster per forestilling.

Lige nu søger vi samlet 80 frivillige til vores ensemble, som bliver en stor del af den fantastiske forestilling. Vil du hjælpe med at sprede dette budskab?

ENSEMBLE
Vi søger et bredt udsnit af folk, og opfordrer derfor alle med lyst og tid til at komme melde sig til vores arkiv. Det er det ikke en forudsætning at have særlig teater- eller statisterfaring.
Ud af den samlede gruppe på 80, søger vi 10, som skal arbejde med forestillingens ponyer. Så har du erfaringer med ponyer er du også meget velkommenSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


888 Sidevisninger